2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته میشه دعا کنید

65 بازدید | 14 پست

از زندگی خسته ام هیچ کاری نمیتونم واسه درست کردن زندگیم انجام بدم دارم تو عذاب جهنم زندگی میکنم تو رو خدا از خدا بخوایید مشکل منو حل کنه

منم مث توام خیلیا بهم گفتن مرتب  برات دعا می کنیم مشکلاتت حل شه تا الان که هیچ اتفاقی نیفتاده،سالهاست دارم تقلا میکنم اما هیچی درست نمیشه به شدت کم آوردم میترسم دیگه نتونم ادامه بدم و کار بدم دست خودم 

پیش از تو هیچ اقیانوسی را نمیشناختم که عمود بر زمین بایستد.یا علی(ع)
منم مث توام خیلیا بهم گفتن مرتب  برات دعا می کنیم مشکلاتت حل شه تا الان که هیچ اتفاقی نیفتاده،س ...

ایشالا خدا مشکل تو حل کنه منم همین احساسو دارم حس میکنم دیگه تموم شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خدا مشکل تو حل کنه منم همین احساسو دارم حس میکنم دیگه تموم شدم

امانم بریده ست ،فقط خدا میدونه دارم چی میکشمو بس،ان شاءالله که خدا به شما  هم کمک کنه

با هر سختی آسانی است. وقتی سختی به اوج خودش برسه ، درهای آسانی باز میشه. نگران نباش.

نمیدونم من بمونم تا اون م‌قع یانه دوست دارم زندگی متوقف بشه از مردن هم میترسم از عاقبت بچه های کوچیکم

نمیدونم من بمونم تا اون م‌قع یانه دوست دارم زندگی متوقف بشه از مردن هم میترسم از عاقبت بچه های کوچیک ...

منم از عاقبت بچه هام میترسم وگرنه ترسی از مرگ ندارم،دلخوشم به آمدن بچه ای که تو راهه این دیگه اخرین امیدمه بلکه قدمش تکونی به این زندگی خسته و از نفس افتاده بده

نمیدونم من بمونم تا اون م‌قع یانه دوست دارم زندگی متوقف بشه از مردن هم میترسم از عاقبت بچه های کوچیک ...

من بارها تجربه کردم قدیم نظر شما رو داشتم اما الان که زندگی رو مرور میکنم ، میبینم به اوج سختی میرسیدم ولی تمام میشد. 

خداکنه من همش تو سختی ام تمومی نداره مدلش عوض میشه

دیشب رفته بودم تو فکر که منم همیشه تو سختی هستم و فقط مدلش عوض میشه ، پس چرا مثل قدیم اونقده بهم سخت نمیگذره ، دیدم که الان فقط طرز فکرم فرق کرده ، مثلا از وقتی قانون جذب رو یاد گرفتم (با خوندن کتاب ۴ اثر از اسکاول شین و دیدن فیلم راز و ... ) ، از دیدن برخی سختی ها حتی خوشحال میشم. مثلا وقتی تو اداره یکی زیرآبم رو میزنه و کاری رو ازم میگیرند ، منتظر کار بهتری هستم و مثل قدیم اشکم در نمیاد و ناله نمیکنم.