2777
2789
عنوان

کچل شدم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 20 پست
اره شنیدم ولی دیگ کف سرم مشخص شده اذیت میکنه اشتباهم کردم کوتاه کردم دیگ بلند نمیشه 

منم مشکل تو رو دارم ولی بهتر شده الان بزار سوال بپرسم موهات رو اتو میکشیدی ؟

کمبود ویتامین د نداری ؟

کمبود روی؟؟

موهات خشکهه؟

یعنی خودت موهاتو میکشی ک کنده بشه یا مثلا سرتو ناز می‌کنی خود ب خود میبینی ی عالم مو جدا شده؟؟

بگو  بگم

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
اره شنیدم ولی دیگ کف سرم مشخص شده اذیت میکنه اشتباهم کردم کوتاه کردم دیگ بلند نمیشه 

ویتامین زینک و B12و Bکمپلکس شنیدم خوبه

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکل تو رو دارم ولی بهتر شده الان بزار سوال بپرسم موهات رو اتو میکشیدی ؟ کمبود ویتامین د ...

اتو نمیکشیدم، یکبار تو عمرم اتو کشیدم فقط فک کنم.

موهام خودش لخته، چربه 

کمبود d3 دارم

موهامو ناز کردنی یه مشت میاد دستم

وااااای به من گفتن زینک بخور خوردم ینی بگم با بدنم چیکارا ک نکرد من کمبود روی نداشتم نباید میخوردم

چی بگم والله گفتم که منم شنیدم 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
اتو نمیکشیدم، یکبار تو عمرم اتو کشیدم فقط فک کنم. موهام خودش لخته، چربه  کمبود d3 دارم موهام ...

خو اتو و سشوار کشیدن ریشه مو رو نابود می‌کنه یعنی بی پیاز علت ریزش مو ویتامین د هم هست دیگ قرص ویتامین د بخر بخور ریزش موت جلوگیری شه قرص زینک پلاسم برا جلوگیری از ریزش عه بیست روز باید صبا بخوری ناشتا موهات جوونه‌ میزنه رشد می‌کنه و ریشه موت قوی بشه

میری حموم رو.غن کنجد بزن موهات بعدم شامپو ی ربع بمونه سرت بعد بشووور هر دفه میری حموم اینکارو کن 

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟