امروز صبح داشتم ی کلیپ تو یوتیوب ازش می دیدم با اجیم بعدش گفتم این دیگه کی می خواد بمیره ؟؟؟؟!!!!!😐😐😐😐 الان تو خبرا میگن که مرده 😂😂😂😂 .میگم کاش از خدا ی چیز دیگه می خواستم مثلا میگفتم ی میلیارد پول پیدا کنم ؟تو انتخاب رشته بدام معجزه شه 😂😂 یا ......
#تیکه_کتاب مردم فکر میکنند که فرق بین خوشبینها و بدبینها در شخصیت است؛ امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمیگردد. هرچه قدرت حافظهتان بیشتر باشد، شانس خوشبینیتان کمتر میشود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین میکنند، آرزو نمیکنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمیکنند که به آنها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبهای بیفتد یا یکدفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط میگویند: خدا کند هیچوقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
از یه دختر بدبخت و ضعیف که دیده نمیشد با روابط پرتنش با بقیه ،تبدیل شدم به یک دختر مستقل آرام و شاد و جذاب که همه جذبش میشن هر ارزویی میکنه اتفاق میوفته🌻 من راهی رو یاد گرفتم که زخمامو شفا دادم و آرامش پیداکردم ، یادگرفتم چطور مشکلاتمو حل کنم و به ارزوهام برسم .با خود شناسی به همه اینا رسیدم .فهمیدم اگر درونتو درست کنی زندگی بیرونیت تغییر میکنه.زندگی سالم سوده هروی کسی بود که اینارو بمن یاد داد تو تلگرام و اینستاگرام این ایدی رو سرچ کنی میبینیش امیدوارم گره از مشکلت باز بشه اگر شد منو دعا کن 🌻🌻ایدی اینستا: Zendegie_saleem تلگرام:https://t.me/zendeegiesaleem
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻