2777
2789
عنوان

بیاید ببینید شوهرم چی گفت😑

282 بازدید | 35 پست

داشتیم حرف میزدیم میگفت زمونه خراب شده و ... ی زن نچرال وجود نداره الان همه عملی ان و...گفتم پس قدر منو بدون بدون هیچ عمل زیبایی نچرالو زیبام گفتم اگه منو نداشتی چیکار میکردی گفت ی دونه از همون عملیارو میگرفتم،باشوخی نگفتا 😑به روم نیاوردم ولی خیلی بهم برخورد

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی جواب وعکس العمل خودتون رومیدونین نپرسین چون روتون توروی هم وامیشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خب راست گفته 😂

خب اگه دوس داره منم برم دنبال این کارا ولی ی قرون واسه اینجور چیزا نمیده

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
خب وقتی نچرال نبود ،همون عملی رو می گرفت مثل انتظار داشتی بگه تا آخر عمر مجرد می موندم !!!!

بخدا گفت هر روز با ی عملی میپرم زن میخوام چیکار

وقتی جواب وعکس العمل خودتون رومیدونین نپرسین چون روتون توروی هم وامیشه

والله نمیدونستم خودشو همیشه یوسف پیامبر نشون میداد