2777
2789
عنوان

دخترم سرما خورده ..‌کمک

66 بازدید | 7 پست

سلام خانوما دخترم از صبح حالت سرما خوردگی داره آبریزش بینی و سرفه های تک و توک بهش پلارژین کیدز میدم دیگه چی بدم ؟دیفن هیدرامین و استامینوفن هم بدم آزیترو مایسین چی ؟؟

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

آزیترومایسین یه وقت ندیاااا...اون چرک خشکن خیلییییی قویه که حتی بزرگا باید روزی یه دونه بخورن ...بچه ها که اصلااااا

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزیترومایسین یه وقت ندیاااا...اون چرک خشکن خیلییییی قویه که حتی بزرگا باید روزی یه دونه بخورن ...بچه ...

شما دکتری؟

دکتر میده شما منع میکنی؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
شما دکتری؟ دکتر میده شما منع میکنی؟

والا خوده دکتر میگه خیلی قویه ...من از خودم نگفتم 

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
والا خوده دکتر میگه خیلی قویه ...من از خودم نگفتم 

خب قوی که هست ولی تجویز میشه اگر مناسب بیماری کودک باشه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
آزیترومایسین یه وقت ندیاااا...اون چرک خشکن خیلییییی قویه که حتی بزرگا باید روزی یه دونه بخورن ...بچه ...

ندارم آزیترو ولی هر وقت بردمش دکتر داده فعلا نخواستم ببرمش دکتر چون خونه خودم دارو دارم گفتم بدم ببینم خوب میشه چون معلومه زیاد شدید نیست 

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

آزیترو برا تب خوبه ببرش دکتر سر خود بهش چیزی نده

تب خداروشکر نداره فعلا ازیترو نگرفتم دارو تو خونه دارم فعلا از همون میدم