سلام خانوما دخترم از صبح حالت سرما خوردگی داره آبریزش بینی و سرفه های تک و توک بهش پلارژین کیدز میدم دیگه چی بدم ؟دیفن هیدرامین و استامینوفن هم بدم آزیترو مایسین چی ؟؟
مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶ هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩
آزیترومایسین یه وقت ندیاااا...اون چرک خشکن خیلییییی قویه که حتی بزرگا باید روزی یه دونه بخورن ...بچه ها که اصلااااا
من بلد نیستم وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
من بلد نیستم وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
آزیترومایسین یه وقت ندیاااا...اون چرک خشکن خیلییییی قویه که حتی بزرگا باید روزی یه دونه بخورن ...بچه ...
ندارم آزیترو ولی هر وقت بردمش دکتر داده فعلا نخواستم ببرمش دکتر چون خونه خودم دارو دارم گفتم بدم ببینم خوب میشه چون معلومه زیاد شدید نیست
مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶ هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩
تب خداروشکر نداره فعلا ازیترو نگرفتم دارو تو خونه دارم فعلا از همون میدم