2777
2789
عنوان

حرفای شوهر

239 بازدید | 20 پست

سلام. خوبید

خانما اول اینو‌بگم خانوادم و فامیلام و شوهرم باهم هیچ حرف و مشکلی ندارن.امروز ازخونه مادرش برگشت یه سررفته بود اونجا. سرناهار بودیم تلویزیون داشت مستند نشون میداد یهو شوهرم گفت عه نگاه کن فامیلاتن نگاه کردم دیدم چندتا کرکس و لاشخوره.

هیچی نگفتم بعد میگه زودتر غذامو بخورم برم تا اخلاقت بد نشده.

گفتم میخواستی بد نشه درست حرف نمیزنی حالا اگه من این حرفو میگفتم کلی دعوا کردن داشتیم.

قهر کرد باهام.

مسخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همینجوری منم قهر بمونم؟ اون هیچوقت نمیاد عذر خواهی کنه

خب نیاد به خودتو خانوادت توهین کرده قهرم کرده واقعا تو میخوای اشتی کنی ؟

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
میگفتی عه اره دارن لاشه فامیلای تورو میخورن😂

ای حال میداد اگه میگفتم. اما همش سعی میکنم هیچی نگم که دعوامون نشه. چون زرت میپره بغل مامانش و کلا تایه مدت طولانی ازلخاظ روحی ازهم دور میشیم

اره این هست. 

اینجور موارد نمیگم تو هم توهین کن چون پرده ها برداشته میشه 

ولی سعی کن همیشه تو پیش قدم نشی  با رفتارت بهش بگو کارش اشتباهه

از آینه بپرس نام منجی ات را🪞🪄
اینجور موارد نمیگم تو هم توهین کن چون پرده ها برداشته میشه  ولی سعی کن همیشه تو پیش قدم نشی&nb ...

چه عکس العملی نشون بدم.

باهاش حرف میزنم اونم حرف میزنهو اما سرسنگینیم.