2777
2789

چن ماه قبل دوس داشتم حامله باشم ولی میخام برم مشهد بعدش کربلا تازه گواهینامم هم میخام بگیرم ، هزار کار نکرده دارم ، یه بچه دارم  ولی الان نمخام باشم ، پریودام منظمه ۳۰ روزس الان ۳۴ روزه نشدم ، از عید تا. الان هرماه ۱۵ اوم یا ۱۴ اوم شبش میشدم نشدم الان و همش پادرد و دل درد پریودی دارم هی میگیره ول میکنه و دل درد پریودی دارم هی میگیره ول میکنه و اینکه خونریزی یا لکی ندارم هرماه سه روز قبل پریودی لک قهوه ای یا قرمز میدیدم ک پریود میشدم اما این ماه هیچ علائمی نداشتم روز موعدم ک هیچ دردی نداشتم الان شرو شدن  میترسم الان باشم از ترس بیبی چک نمخام بزنم ، نکنه مثبت باشه، اخه خدایا حکمتت رو شکر ، ولی خیلی ناراحتم اخه کارای ناتمام و نکرده زیاد دارم و الان همش ترشح دارم و تخمک دونمم هی درد میگیره ول میکنه واژنمم میشینم تیر میکشه و همش ترشح سفید تخم مرغی و سفید ابکی دارم ، ماه های قبل اینجوری نبودم .....چرا الان ناراحتم اگ حامله باشم،،،،، وای خدا ناشکری نمیکنم.... هی خدا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلم اول بی بی چک بزن خب اینجوری دیگه حداقل تکلیفت با خودت مشخصه 

حاملگی یکی از بهترین حسای دنیا برای هر خانومیه 

از اینکه حکمت خدا رو نمیفهمی عذاب میکشی 

دلت قرص باشه

حتی اگر حکمت خدا رو ندونی ولی این رو بدون خدا کارش درسته

خوشگلم اول بی بی چک بزن خب اینجوری دیگه حداقل تکلیفت با خودت مشخصه  حاملگی یکی از بهترین حسای ...

یاخدا 

اخه نمیدونی😭با چ شوقی کارامو راست و ریست کردم خیلی بد میخوره تو ذوقم اگ باشم اخه قرار بود وقت عمل بگیرم وای 😭 نمیدونم والا ، امشب میزنم 🥲 خبرشو میذارم

زود باش شاید عفونت یا خدای نکرده کیستی چیزی بود بری دنبال درمان

اخه عفونت قبلا داشتم اینطوری نبودم سوزش بد داشتم و خارش شدید و ترشحم بو میداد ، ولی الان بی بو عه یا رنگی نداره 🥲 چی بگم والا