2777
2789
عنوان

منافذ باز پوست

131 بازدید | 12 پست

من منافز باز پوستم زیاد شده

یکی بهم گفت برو آرایشگا پاکسازی به نظرتون تاثیر داره؟

چه کار کنم؟ پاکسازی پوست چجوریه؟

بعضی وقتا نمیخوای گریه کنی اما چشات به حرفت گوش نمیکنه...(-:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پاکسازی نرفتم ولی یه شوینده صورت میزنم، ضد آفتابم هر روز میزنم پوستم تا حدودی صاف شده و منافذش کو ...

دکتر داده؟یا بقیه تعریفش کردن

ماهی یبار برو ولی اگه در طی روز هم به پوستت نرسی مثلا کرم ضد افتاب و ابرسان نزنی فایده ای نداره ahaد ...

راه دیگه ای نیست خیلی تاثیر بزاره روی منافذ؟

من پاکسازی نرفتم ولی یه شوینده صورت میزنم، ضد آفتابم هر روز میزنم پوستم تا حدودی صاف شده و منافذش کو ...

اسم شوینده چیه؟

عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی،عشق داند که در این دایره سرگردانند.

سلام عزیزوم من راه زیاد رفتم برای از بین بردن چالهای پوستم و منافذ باز پوستم

ولی خوب نمیشد

خیلی پول خرج کردم

شوهرم دیگه هزینه نمی‌کرد میگفت چقدر پول بدم نتیجه نبینی آخرش همینجا یا خانمی خدا بهش سلامتی بده همین جا بهم شماره یه خانمی رو داد

منافذ باز دخترش رو با داروی گیاهی درمان کرده بود خداروشکر با یک دوره مصرف از اون پک تمام منافذاام بسته شد

تو دوره دوم چالهای جای جوش هم خوب خوب شد

از همدان ارسال کرد برام من شیرازم عزیزوم

حالا اینم شمارشه انشاالله که مشکلتون حل بشه

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹

سلام عزیزوم من راه زیاد رفتم برای از بین بردن چالهای پوستم و منافذ باز پوستم

ولی خوب نمیشد

خیلی پول خرج کردم

شوهرم دیگه هزینه نمی‌کرد میگفت چقدر پول بدم نتیجه نبینی آخرش همینجا یا خانمی خدا بهش سلامتی بده همین جا بهم شماره یه خانمی رو داد

منافذ باز دخترش رو با داروی گیاهی درمان کرده بود خداروشکر با یک دوره مصرف از اون پک تمام منافذاام بسته شد

تو دوره دوم چالهای جای جوش هم خوب خوب شد

از همدان ارسال کرد برام من شیرازم عزیزوم

حالا اینم شمارشه انشاالله که مشکلتون حل بشه

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹