2777
2789
عنوان

ریشه‌ی عصبانیت آدم ها از کجاست؟

355 بازدید | 16 پست

ریشه‌ی عصبانیت آدم ها از کجاست؟؟

کودکان در سنین کم ، به وسیله‌ی تحقیر،ترسوندن، زورگویی، سخت‌گیری بیش از حد و عدم توجه به ضعف‌های کودک، دچار کاهش اعتماد به نفس میشن

کودک در اثر برخورد خشن، نابهنجار و آزاردهنده‌ی اطرافیانش، نیاز به مدارا میکنه و سه راه فرار روبروی خودش می‌بینه،

۱. خودش رو با دلخواه اطرافیان وفق میده که در نتیجه سر به راه و توسری‌خور و تابع میشه (مهر‌طلب)

۲. خشن، گستاخ، تند و تیز میشه (برتری‌طلب)

۳. سعی می‌کنه کمتر با دیگران تماس بگیرد تا کمتر آزار ببینه (عُزلت‌طلب)

از برخورد این سه تمایل متغایر، در شخص کشمکشی دائمی ایجاد میشه که ریشه تضادهای اساسی رفتاری نادرست در بزرگسالی میشه.

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من بی پولی تو هر سنی ادمد عصبی میکنه

میدونین بعضی از خصوصیات تو دوران کودکی اتفاق میوفته و همیشه این رفتار تا بزرگسالی همراه اون شخص هست واسه همین میگن بعضی از حالات روحی شما یا ترس ، در دوران کودکی اتفاق افتاده . بله درست میگین متاسفانه الان اینجور هست

من کاملا متوجه هستم ک صد در صد مشکلاتم برمیگرده به کودکی . مورد ۲ و ۳ رو به وضوح میبینم ک دارم .&nbs ...

راه حل اینه که چون تو کودکی اتفاق افتاده و شخصیت انسان کامل تکمیل شده ، این رفتار هارو سخت میشه عوض کرد ولی میشه کنترلشون کرد اینجور مواقع با روانکاوی یا با بالا بردن اعتماد به نفس و تقویت کنترل خشم و استرس میشه حل کرد

لعنت بمن که با بچم خوب رفتار نمیکنم

فشار زندگی و خیلی مسائل دیگه باعث میشه ‌.نباید خودتونو سرزنش کنین

الان میتونیم کاری بکنیم برای خودمون؟ منی که پیش مشاور هم نمیتونم برم

دوستمون هم سوال شما رو پرسیدن بدون ،راه حل اینه که چون تو کودکی اتفاق افتاده و شخصیت انسان کامل تکمیل شده ، این رفتار هارو سخت میشه عوض کرد ولی میشه کنترلشون کرد اینجور مواقع با روانکاوی یا با بالا بردن اعتماد به نفس و تقویت کنترل خشم و استرس میشه حل کرد

فشار زندگی و خیلی مسائل دیگه باعث میشه ‌.نباید خودتونو سرزنش کنین

پس چیکار کنم واقعا خیلی عصبی شدم.سر کوچکترین چیزا سرشون داد میزنم مخصوصا پسرم که ۱۰ سالشه.از وقتی بچه دومم بدنیا اومد اینطور شدم.

وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚