2777
2789
دیجی سرچ کردم چیزی نیومد

بیا عزیزم اینه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

عزیزم به نظرم ببین خودت بهش حس خوب داری یا نه 

اصلا طبق مد پیش نرو 

اگه دوسش داری بخرش و حالشو ببر

ولی من به شخصه این مدل هارو نمی پسندم خیلی شلوغه و تناسب رنگش هم دوست ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگه...چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

فکر کنم ۷ تومن

قیمتشم خوبه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

سلام ..‌والا من قصدم فقط اینه که به خودش بیاد . واقعا در عذابه 

اون حرفهایی که درباره من گفت که با کاربرهای مختلف میاد و با سیاست هست تا حالا خودم نمیدونستم

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
سلام ..‌والا من قصدم فقط اینه که به خودش بیاد . واقعا در عذابه  اون حرفهایی که درباره من گفت ک ...

فکر نکنم تاپیکاش واقعی باشه شاید واقعا قصد آزار مخاطب را داره. خیلی کاربری داشته و تعلیق شدند. فکر کنم منظور خاصی داره از روابط غیر متعارف زیاد حرف میزنه بعد کم کم موضوعا باز میکنه. من دقیق میشناسمش 

سلام ..‌والا من قصدم فقط اینه که به خودش بیاد . واقعا در عذابه  اون حرفهایی که درباره من گفت ک ...

بعدشم این دنبال اینه که کاربرا بهش بگن تو حیفی حق با توئه شوهرت آدم مضخرفیه و از این حرفا 

هر کی هم حقیقتا بهش میگه ناراحت میشه

فکر نکنم تاپیکاش واقعی باشه شاید واقعا قصد آزار مخاطب را داره. خیلی کاربری داشته و تعلیق شدند. فکر ک ...

به نظرم ساده و زود باور هست.  واقعا چرا زن یک داروساز بره املاک دنبال کار.  هیچوقت هم از بچه اش حرف نمیزنه ...

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
بعدشم این دنبال اینه که کاربرا بهش بگن تو حیفی حق با توئه شوهرت آدم مضخرفیه و از این حرفا  &nb ...

بله دقیقا ... این که نشد زندگی. هم خودش هم شوهرش رو عذاب میده با این کاراش

سلام گلم. شاید فکر میکنه من شما یکی هستیم😂😂

بله.  حتما آخه من و شما همزمان میریم تاپیکاش