2777
2789

ممنون میشم یه سالن بهم معرفی کنین برای کاشت که کارشون تمیز باشه و دقت بالایی داشته باشن... دفعه اولمه میخام کاشت انجام بدم هیچ جارو نمیشناسم😶🤝🏼💛

اگه ام پیج دارین ممنون میشم معرفی کنین😚🍃

پ.ن: خودم میدونم وضو و غسل درست نیست هی نگین😐🚫

اگه نمیتونی برای عقیده و سلیقم احترام قائل باشی به نظرت احتیاجی ندارم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدیوار شهرتون نگاه کن.سرچ کن کاشت ناخن.

خوبا تو دیوار نمیان عزیزم باید اینستا رو بگرده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
ازدیوار شهرتون نگاه کن.سرچ کن کاشت ناخن.

سرچ زدم

گفتم اینجا بپرسم چون تو دیوار نظر بقیه رو نمیتونی بفهمی راجع به اون سالن🥲

من خودم انجام ندادم اما آرایشگاهی که میرم خیلی کاراشون قشنگه اسمشم ویده هستش حتما تو اینستا بزن کاراشونو ببین 

دختر عموم هم کاره کاشت انجام میده اونم کاراش عالیه بزن عهدیه فرید تو اینستا کاراشو ببین 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹

من خودم انجام ندادم اما آرایشگاهی که میرم خیلی کاراشون قشنگه اسمشم ویده هستش حتما تو اینستا بزن کارا ...

مرسی مرسی😍

من خودم انجام ندادم اما آرایشگاهی که میرم خیلی کاراشون قشنگه اسمشم ویده هستش حتما تو اینستا بزن کارا ...

پیجش اینه ahdiefarid

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹