2777
2789
عنوان

ناهمواری پوست بعد جوش های متعدد

890 بازدید | 10 پست

بچه ها من جوشام خوب شده ولی پوستم ناهمواره تو حالت طبیعی دید نداره ولی توی نور یکم چال چوله های سطحی دیده میشه و جای جوشها کمرنگ شده ولی ازبین نرفته

راهکار خونگی دارین بدین که بهتر بشه پوستم 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

گود شده؟

𝘛𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯'𝘴 𝘨𝘭𝘰𝘳𝘺, 𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘥𝘶𝘳𝘦 𝘪𝘵'𝘴 𝘳𝘦𝘭𝘦𝘯𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴 𝘣𝘭𝘢𝘻𝘦.  1920-1940 (𝘈𝘥𝘰𝘭𝘧 𝘏𝘪𝘵𝘭𝘦𝘳) ࿕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گود شده؟

گودی های سطحی بیشتر ناهمواریه 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
جای جوش های من بعد از ۴۰ روز  با کرم روشن کننده و کرم لایه بردار برند ایرانی  آخرین عکس ...

چه خوب شده اسماشونو بگو

چه خوب شده اسماشونو بگو

کرم لایه بردار رو در هفته فقط دو شب میزنی 

شبی که از کرم سردار استفاده می کنی نباید از کرم روشن کننده استفاده کنی 

کرم روشن کننده رو در طول هفته میزنی به جز روزهایی که کرم لایه بردار استفاده می‌کنی 

صبح همیشه ضدآفتاب میزنی به اندازه دو انگشت و تمدید هر ۳_۲ ساعت

شوینده ایی که باهاش میشوری یک شوینده روشن کننده باشه مثلا پن روشن کننده یا فوم روشن کننده یا ژل روشن کننده متناسب با جنس پوست خودت 

اگر هزینه داری حتما یک سرم ویتامین سی مخصوص صبح بخر 

و اول سرم ویتامین سی را میزنی یک ده دقیقه بعد که جذب شد روش ضد آفتاب میزنی فوق العاده عالیه برای محو لکها و شفاف شدن پوست  

عکس از جای جوشات بذار  

𝘛𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯'𝘴 𝘨𝘭𝘰𝘳𝘺, 𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘥𝘶𝘳𝘦 𝘪𝘵'𝘴 𝘳𝘦𝘭𝘦𝘯𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴 𝘣𝘭𝘢𝘻𝘦.  1920-1940 (𝘈𝘥𝘰𝘭𝘧 𝘏𝘪𝘵𝘭𝘦𝘳) ࿕

جوش میزنی هیچ وقت دست کاری نکن چون به اسکار تبدیل میشه و درمانش خیلی خیلی سخته و فقط توسط پزشک 

ضد آفتاب تو رنگی یا بی رنگ؟

و پوستتون رو با چی میشوری؟

اگه آرایش می کنید آرایشتون رو با چی پاک میکنید؟

جوش میزنی هیچ وقت دست کاری نکن چون به اسکار تبدیل میشه و درمانش خیلی خیلی سخته و فقط توسط پزشک  ...

آرایش که نمیکنم صورتمو با صابون بچه میشورم چون با چیزای دیگه پوستم خشک میشه آرایشم نمیکنم ضدآفتایم فقط یه کرم جوانه گندم میزنم که مقدار کمی ضد آفتاب داره

کلا روزا از خونه بیرون نمیرم خفاش شبم😂

یه مرطوب کننده هم دارم نیودرم 

بعد شستن صورتم میزنم گاهی هم ر و غ ن بادوم شیرین میزنم

کلا روتین خاصی ندارم چون بچه کوچیک دارم 😭

آرایش که نمیکنم صورتمو با صابون بچه میشورم چون با چیزای دیگه پوستم خشک میشه آرایشم نمیکنم ضدآفتایم ف ...

آبرسان میزنن بعد بعد از ۲۰ دقیقه که جذب شود روش یک مرطوب کننده می زنند

اگر مرطوب کننده میزنی اما قبلش آبرسان نمی‌زنی پوستتون کدر و تیره میشه 

مرطوب کننده اسمش روشه جاذبه الرطوبه  است و خشک میکنه پوست رو  (بدون آبرسان) 

اینکه میگن پوستتون رو با صابون و شامپو بچه نشو ری و ماسک های خانگی نزنید بدلیل اینکه با ph پوست سازگاری ندارن و ph پوست رو می ریزن بهم و سد دفاعی پوست نابود میشه و کلی مشکل ایجاد میشه

کرم ضد آفتاب تون اگه رنگی باشه یا کرمی که جوانه گندم  رنگی باشه و مستقیم رو به پوستتون میزنید حتماً حتماً باید با میسلار واتر رو بشورید 

اگر با میسلارواتر این ضدآفتاب و این کرم جوانه گندم رنگی  رو با میسلار واتر نشوری بعد  از مدتی منافذ پوستتون زیاد باز میشه و پوست کدر و بی روح