چطوره؟ خوب هستش؟؟ دسترسی براتون راحته؟؟ بعد کسی که ماشین نداشته باشه سخته زندگی اینجا براش؟؟
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
ماک داخل شهریم خداروشکر خیلی راصیم چون به مرکز شهر فقط ۱۰دقیقه پیاده راهه.همه شهرا خارج شهرنیستن.ماک ...
ما هم اینجا نزدیکمون فروشگاه اینا هست.... ولی مثلا فک میکنم اگه خریدی چیزه مهمی داشته باشم باید تاکسی بگیرم برم مرکز شهری جایی کرایه بیشتر بدم...چون دسترسی اینجا در حد سوپر مارکته....
هرجای شهر بخوای زندگی کنی چ مسکن مهر چ غیر مسکن مهر برای کارای مهمت باید تاکسب بگیری مگه اینکه بری ...
اخه جایی که زندگی میکردیم کلا همچیی نزدیک بود... دو قدم راه.... انقد ناراحتم رفتیم مسکن مهر... ایشالا برا بقیه خوب باشه