2777
2789
سلام به همگی از ذهنم گذشت که از امروز تا هفده ربیع الاول به نیت ازدواج موفق، روزی یک بار حدیث کساء بخونم که در نهایت میشه هفده تا: چهارده تاش به نیت چهارده معصوم و سه تای دیگه به نیت حضرت ابوالفضل(س)، حضرت زینب(س) و حضرت معصومه(س). از دلم گذاشت که بیام اینجا و به شماها هم بگم تا به یاری خداوند دسته جمعی این کار رو انجام بدیم. هر کی دوس داره میتونه همراه بشه، به امید اینکه همگی حاجت روا بشیم. تعداد تعیین نمی کنم که مثلا ظرفیت چهل تا و ... باشه، هر کی اومد و دید و دوس داشت که این ختم رو بخونه یه پست بذاره که در دعای هر روزمون یادش کنیم. اگه کسی این تاپیک رو از روزی به غیر از روز اول دید، حتی روز آخر یعنی روز هفدهم و دلش خواست که همراهی کنه، خوشحال میشم که این کار رو انجام بده چون شاید با دل شکسته همون یه نفر و با همون یک بار خوندن، جواب همه ما هم داده بشه. تو عنوان تاپیک نوشتم مجردها، چون حس کردم هم دردتریم اما خانم های دیگه به نیت های دیگه هم باعث خوشحالی هست اگه دوس داشته باشن همراهی کنن. از الان منتظرم که بیاین و خبر حاجت روایی تون رو بدین ان شاالله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من نامزد دارم اما شرایطمون مهیا نیس میشه منم شرکت کنم؟
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

arqavan6729 خوشحال میشیم شما هم مارو همراهی کنی بله تو پست اول نوشتم که خانم های دیگه هم اگه مایل هستن همراهی کنن ان شاالله حاجت روا بشی

سلام عزیزم منم میخونم تو رو خدا برای منم دعا کنید خدا هممونو حاجت روا کنه
میشه برام یه صلوات بفرستین واقعا توی یه مسئله سختی گیر کردم که نیاز به دعای خیرتون دارم الهی از خدا هر چی میخواین بهتون بده ممنون عشقولیا 
پروردگارا، همسری مهربان و بچه آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء الذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمی رسد مگر آن چیزی که تو منت می گذاری و عطا می کنی.» خدای مهربونم بهترین ها رو برای: Lilipot arqavan6729 MahDiyh Dokht Iranzamin R♥♥z صدف جون نعیما جون فریبا تمشک خانوم سمیه رقم بزن