2777
2789
سلام لطفا بگید لباسها و رختخواب نی نی هاتون رو چه جوری میشورید هفته ای چند بار با چه شوینده ای ? من دخترم حساسیت داره و بدنش کهیر میزنه چه پیشنهادی برام دارید ؟ چه جوری مایت های اتاق خواب رو از بین میبرید ? لطفا راهنماییم کنید دوستای خوبم
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
فکر نمیکنم بتونی از بین ببری همه جا هستن متاسفانه ولی از همه شوینده ها بهتر صابون یا پودر صابونه فقط بوش جالب نیست من محافظ دشک براش خریدمروشم 2 لایه ملحفه کشیدمهر ماه هم ملحفه ها رو بالشتیا و لحافشو میندازه ماشین ساعت جارو زدن اتاق 4 عصر یهتره چون تا شب همه خاکهایی که با جارو زدن تو هوا میره میشینه زمین
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
دختر منم حساسیت داره ولی کهیر نمیزنه الرژیه تنفسی داره دکتر بهم گفت تمام وسایل خوابش رو مواد مصنوعی کن یعنی تو بالشت دشکش پشم شیشه باشه روی همینم دو لایه ملحفه زود به زود باید شست و درگه اینکه گفت رو فرشی بنداز رو مبلاتو بپوشون کاور یا ملحفه بکش من جارو برقیم دیگه وقتی دخترم خونست نمیکشم اون که نباشه مثلا میبرمش خونه مامانم میام میکشم بعدم دوتا پنجره باز میکنم بقیه اوقات سرامیکارو اهسته جارو دستی میزنم فرشم نپتن میکشم
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم لباسها رو با ماشین لباسشویی خودتون میشورید ؟چند ساعته میشوره ؟از افروز هم استفاده میکنید ؟
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
ببین برای دختر من انقدر شوینده اذیتش نمیکنه ولی اگه بچتو اذیت میکنه پودر ماشین فیروز بخر من برنامم نیم ساعتست میزنم میشوره باز دوباره مایع میزنم با همون برنامه چون برنامه یک ساعتش بیشتر اب میکشه و مایعو تو یک مرحله میزنه
افروز همون مایع ضدعفونی کننده که تو بیمارستانها استفاده میشه
وتی افروز که ضدعفونی قویه بوش خیلی زیاده واسه سطوح سرویس بهداشتی استفاده میشه نه واسه لباس
از کنایه ها نرنج این مردم کارشان نیش زدن است ! عمریست به هوای بارانی می گویند : خراب
اخه روش نوشته با اب رقیق شده میشه واسه لباسها استفاده کرد
من بدن خودمم هم خارش داره میترسم چیز بدی باشه اما همسرم خارش نداره ممکنه مایتها زیاد شده باشن وای خدا دیشب تا صبح نخوابیدم از ترس
دکتر نوشته برای دخترم منتها دیروزهر کاری کردیم نتونستیم ازش خون بگیریم بد رگه خیلی ٧ماهشه
بچه مو کبود کردن میگن باید ٥ سی سی خون بگیریم میترسم دیگه ببرمش هر چند که اگر ازمایش میداد خیلی چیزها مشخص میشد