2777
2789
عنوان

همه بیاین نظر بدید

120 بازدید | 15 پست

دوستان ۱۸ سالمه و دیپلممو گرفتم کنکور ثبت نام نکردم و نمیخوام دانشگاه برم چه حرفه ای رو پیشنهاد میکنید که درامدش خوب و سریع باشه؟ نگید هرچی علاقه داری هرچیزی که پول توش باشه علاقه دارم مرسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو کلاس های فنی حرفه ای 

یه کاری یاد بگیر مدرک بین المللی میدن 

دوره هاش هم دو سه ماهه بعدم راحت جذب بازار کار میشی 

خودم انیمیشن سازی رفتم آزمون بدم معرفی میشیم به صدا سیمای شهر مون کارمون خوب باشه اونجا استخدام میشیم

چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....  
برو کلاس های فنی حرفه ای  یه کاری یاد بگیر مدرک بین المللی میدن  دوره هاش هم دو سه ماهه ...

هزینه هم زیاد نیس کلاس های مختلفی هست 

کدوم شهری؟

برو کلاس های فنی حرفه ای  یه کاری یاد بگیر مدرک بین المللی میدن  دوره هاش هم دو سه ماهه ...

میشه یکم بیشتر توضیح بدی کجا باید رفت برا مدرک بین المللی من مشهدم و رشته خودمم گرافیک فنی حرفه ای بوده

میشه یکم بیشتر توضیح بدی کجا باید رفت برا مدرک بین المللی من مشهدم و رشته خودمم گرافیک فنی حرفه ای ب ...

یه سری آموزشگاه های فنی حرفه ای هستن توی اکثر شهر ها هست دوره هاشون رو که بری خودشون مدرک بین المللی میدن. یا فک‌کنم میتونی بدون گذراندن دوره فقط بری آزمون بدی برای مدرک

میشه یکم بیشتر توضیح بدی کجا باید رفت برا مدرک بین المللی من مشهدم و رشته خودمم گرافیک فنی حرفه ای ب ...

فنی و حرفه ای دولتی دخترانه که تو میدون فردوسی هست

آموزشگاه های آزاد زیر نظر فنی و حرفه ای هم زیاد هستن

که همشون مدرک و بهت میدن مثل ثامن که بین

عبدالمطلب ۱ و ۳ هست