2777
2789

کسی هست همین روزها سزارین کنه یا تازه سزارین شده باشه؟؟؟؟؟من فردا عمل دارم استرس دیوونم کرده ،نمیدونم بیهوش میشم یا بیحس من نمیخوام بیهوش بشم با اینکه قبلا شدم،الان بیحسی رو ترجیح میدم ولی تجربشو ندارم،شما تجربه بیحسی دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا بگین چطوره؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من هشت ماه پیش سزارین شدم 

الان همه را بی حسی انجام میدن بیهوشی مال موارد خاص هست 

من بی حس شدم .یعنی خیالت راحت هیچ درد یا ترسی نداره تا چشم هم بزنی میبینی صورت نی نی چسبوندن صورتت

خداوندا نگهدار عزیزانم باش در پناه خودت حفظشان کن

یه امپول به نخاع میزنن بعد هیچی حس نمیکنی

ولی میفهنی دارن شکمتو میبرن بعد صدای نی نی میشنوی میگی کاش زودتر ببینمش 

ای خدا چه لحظه خوبیه اولین دیدار مادرو فرزند 

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
میترسم داروی بیحسی حالمو بدکنه یا حین عمل حالم بدشه چون استرسی هستم /شما میگین خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟

من حالت تهوع دوبار گرفتم حین عمل ولی اولش بود فقط زمانیکه برش میدادن دیگه بچرو ک در آوردن تهوعم تموم شد

نور بر تاریکی پیروز است💪

میترسم داروی بیحسی حالمو بدکنه یا حین عمل حالم بدشه چون استرسی هستم /شما میگین خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم می شه ازت خواهش کنم منو مخصوص دعا کنی بعد ۸ سال زیارت امام حسین قسمتم شده اما چون باردارم شوهرم راضی نیست می شه دعا کنی سالم برم سالم برگردم بخدا منم اونجا بادت می کنم اسمم فاطمه است

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
یه امپول به نخاع میزنن بعد هیچی حس نمیکنی ولی میفهنی دارن شکمتو میبرن بعد صدای نی نی میشنوی میگی کا ...

خدا کنه منم بیحس کنن وحالم خوب باشه وبچمو سالم ببینم خاطره خوب بمونه