2777
2789
عنوان

چطوری دلبری کنیم

1633 بازدید | 29 پست

بچه ها دوران عقد لباس چی بپوشم توی خلوت منظورم لباس های دلبرونه است کمک پلیز

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                    برای تعجیل در ظهور آقا امام زمان لطفا ی صلوات بفرستید

لباس های اراسته 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس های اراسته 

مثلا بلوز آستین کوتاه مجلسی  خوبه یا پیراهن خمره ای؟

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                    برای تعجیل در ظهور آقا امام زمان لطفا ی صلوات بفرستید

عزیزم دلبری و شو.....رت قرمز و آرایش و خوش رفتاری اینا به کنار ......

من با تموم وجودم اعتقاد دارم به اینکه اگه زن موفق باشه 

وابسته و ضعیف نباشه و به شوهر نشون بده که من غیر از تو کارای زیاد ،تفریحای زیاد ،دوستان و عزیزان زیادی دارم ، شوهرش چندین برابر عاشق و وابسته ش میشه ....

ینی هم بگی تموم زندگیم تویی 

اما از اون ور نشون بدی که نهههههه زندگی من پره از اتفاقا و کارای بزرگ و خوب و مثبت..و خودتو هیچ وقت تسلیمش نشون ندی همیشه برات بجنگه ، برا خندوندنت تلاش کنه ،برا خوشحال کردنت ، و در نهایت برا خوشبختیت ...

حالا اینو بگو چیکارکنم ک زیاد اویزونش نباشم و بزارم خودش بیاد سمتم😂😂

آخ همینو بگو چطور با این شوهر ذلیلیم بتونم 

مثلا بلوز آستین کوتاه مجلسی  خوبه یا پیراهن خمره ای؟

مثلا یه پیراهن تا زیر زانو نسبتا مجلسی خوبه 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
حالا اینو بگو چیکارکنم ک زیاد اویزونش نباشم و بزارم خودش بیاد سمتم😂😂

باید تند تند زنگ نزنی مثلا دوبار سه بار زنگ زد شما یبار بزنگی بیشترم ببینیش بهتر تا تلفنی هم حرف همدیگرو بهتر میفهمین هم وابستگی میاره بیشتر مشکلاتو با ارامش حل کن فحش اینام نده ک بشه عادتش 

عزیزم دلبری و شو.....رت قرمز و آرایش و خوش رفتاری اینا به کنار ...... من با تموم وجودم اعتقاد دارم ...

مرسی خانمی حتما...

آموزنده بود

#دلبری

💓اگه دلت میخواد نفسِ شوهرت،واست در بره....

👈باید تو حال زندگی کنی و برای همسرت معشوقه باشی👸

اما چطوری؟؟

روش های معشوقه شدنت:

زبون گَرمو نَرمو چَربو شیرین داشته باش 👅

و داد و هوااار راه ننداز⛔

لطافتو ظرافتو طراوتِ زنانه داشته باش💃

گاهی وقتام نقطه نظرات همسرت رو عمل کن📝😎

برای استقبال همسرت لباسی زیبا بپوش و براش آغوشی گرم داشته باش💏👗👙👡👠

گاهی خودت برای رابطه پیشقدم شو💏💓

گاهی که همسرت حتی برای خرید نون 🍞از خونه خارج میشه جور دیگه ای نگاش کن👌یه نگاه شیطنت آمیز تا اسیرت شه😉تمرین کن

هرگز نذاربا قهر و ناراحتی😤😒 از در بره بیرون🏡

هر چندشب درمیون به حساب هم برسید😳

یعنی چی؟!

یعنی دست همدیگه رو بگیرید و بپرسید که این چندروز ازهم راضی بودید؟؟😊(شما که خانومی ی ی،نازی ی😊لطیف تر بپرس.خودت رو لوس کن با ناز بگو:«آقامون امروز دوسم دااشت؟؟»👈 باور کن بااین جمله ت غش وضعف میره!😌)

بوسش کن!😚

مردا عاشق بوسیده شدن هستن.گاهی بیشتر از کلمات محبت آمیز.در بوسیدن همسرت کوتاهی نکن💋😚

یوقتایی بازی بوسه راه بنداز.

رژ بزن 💄باشیطنت 💃چندجا ازبدنش یا صورتش رو ببوس جای لبات بمونه 💋💋

کیف می کنن😎

🎀یادت باشه دوستم..

زنی که معشوقه باشه دلِ  مردش زود زود براش تنگ میشه...

و قلبش تند تند واسش میتپه...💓

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
مثلا یه پیراهن تا زیر زانو نسبتا مجلسی خوبه 

ممنونم حتما میگیرم

باید تند تند زنگ نزنی مثلا دوبار سه بار زنگ زد شما یبار بزنگی بیشترم ببینیش بهتر تا تلفنی هم حرف همد ...

اخه نمیدونم خودمو ب چی مشغول کنم تو طول روز مدام منتظز زنگش نباشم

از هم دوریم بخاطر شغلش