2777
2789
عنوان

دخترم ۴۵ روزشه...

227 بازدید | 18 پست

دخترم ۴۵ روزه بدنیا اومده شبا بیداره روزا خواب  دیگ خسته شدم از دستش مامانم شبا میاد کمکم نمیتونم دست تنها گفتن چله داره بعدش میخابه ولی نمیخابه دیونه شدم عصابم ضعیف شده دیگ بردمش دکتر گف کولیک دارو بهش داده ی شربت بی بی سد داده ولی هیچ اثری نداره شما راهکاری ندارید شبا بخابمونمش روزا بیدار بمونه حداقل اینجوری کمتر اذیت میشم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تو ننو بذار،صداهای سفید دلدرد اروم میکنن،دختر منم همین بود کم کم خوابش شد از دو شب،الان که دوسالشه ی ...

ننو میزارم بالا میاره فقط رو پاهام یکم ارومه منم ک نشسته نمیتونم بخابم تا میزارمش زمین بیدار میشه و گریه میکنه

دیگه همینه بچه میچرخه زمان خوابش تا خوب بشه تو روز که خوابه شما هم بخوابین 

تو روزم من کار میکنم کار خونه هست شوهرم از سرکار میاد غذا میخاد مهمون میاد نمیتونم بخابم کلافه شدم دیگ

ننو میزارم بالا میاره فقط رو پاهام یکم ارومه منم ک نشسته نمیتونم بخابم تا میزارمش زمین بیدار میشه و ...

اخی ننه رفلاکسم داره احتمالا,اینجوری عادتش نده زانو و کمر نمیمونه برات،کنارش بخواب و شیر بده ببین نمیخوابه

اخی ننه رفلاکسم داره احتمالا,اینجوری عادتش نده زانو و کمر نمیمونه برات،کنارش بخواب و شیر بده ببین نم ...

ن بابا فقط گریه میکنه با صدای بلند با هیچی اروم نمیشه دکتر گف رفلاکس نداره شما شربتی چیزی نمیدونی ک خواب اور باشه

برای بچه خواب خواب میاره سعی نکن بیدار نگهش داری ولی تفاوت شب و روز رو باید بهش بفهمونی 

یعنی بین خواب شب و روز رو باید براش تفاوت ایجاد کنی یعنی توی روز سر و صدا توی خونه باشه سکوت مطلق نباشه ، یه تلویزیونی چیزی روشن باشه پرده ها کشیده شده باشه خونه تاریک نباشه شب که شد خونه رو تاریک کن خاموشی بزن سکوت مطلق کم کم فرق بین شب و روز رو باید بهش بفهمونی ، برای کولیک ماساژ شکم رو سرچ کن انجام بده رووغن سیاهدونه یه قطره توی نافش میتونی بریزی آغوش سرشار بهش بده پاشو توی شکمش جمع کن آروم میشه ، صدای سشوار صدای رحم مادر یا وایت نویز دانلود کن براش پخش کن ببین با کدوم آروم میشه به اون عادتش بده ، هر وقتی هم که می‌خوابه خودت هم بخواب که کمبود خواب نداشته باشی اگر روز بخوابی و شب بیدار باشی اذیت نمیشی زمانی اذیت میشی که کلا خوابت تامین نشه پس فعلا که خوابش تنظیم نیست خودتو باهاش وفق بده و حتما بخواب گوشی دست نگیر کارای خونه رو ول کن فقط بخواب 

برای بچه خواب خواب میاره سعی نکن بیدار نگهش داری ولی تفاوت شب و روز رو باید بهش بفهمونی  یعنی ...

عزیزم مرسی از رهنماییت حتما امتحان میکنم😍😍مفید بود برام