2821
2789
عنوان

بیایید کمکمممممم لطفا

288 بازدید | 7 پست

الان حدودا ۳ماه پریود نشدم و مطمئنم ک باردار نیستم . چیکارکنم سریع پریود شم ؟؟ بجز قرص اورژانسی

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

من توخونه زعفرون . گیاه بومادران مریم گلی رازیانه اویشن و گل ختمی و پونه کوهی دارم فقط 

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت زعفرون خیلی غلیظ بخور منم یه بار 6ماه نشده بودم چون یکی از عزیزامو از دست داده بود بهم شک وارد ...

وای خستم از امپول . میخام خودم پریود شم تاکی هی برم دکتر .

مجرد ک بودم هرماه پریود میشدم ولی ازوقتی ک متاهل شدم دوسه بار نشدم رفتم امپول زدم قرص مدروکسی دوفاستون خوردم ۳ماه ۳ماه . الان بدنم بد عادت شده . بنظرت چیکارکنم همش غصه میخورم 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز