2777
2789
عنوان

ی چیزی دیدم توو گوشی شوهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5312 بازدید | 33 پست

بعد هزار تا قسم خورد ک اشتباه گرفته توهم داره میدونم ک با دوس دختر دوستش حرف زده واسطه شده بینشون ولی خیلی حس بدی دارم کاش همین بود همون روز فک کنم همین دوس دختر دوستش بهش زنگ زد بعد شوهرم ورداشت گفت اشتباه گرفتین بعد من شمارشو گذاشتم بمونه شوهرم رفت بیرونو اومد دیدم حذفش کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر اونم هزار قسم خورد ک ن من حذف نکردم حتما خودت حذف کردی میدونستم دروغ میگه ولی با تموم وجود میخ ...

شوهرت جو گیر شده لابد واسطه شده بینشون 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
کاشکی شماره رو حفظ میکردی بعدی چند وقت خودت بهش زنگ میزدی.

الان رفتم توو لیست سطل زباله ی مخاطباش دیدم دوتا شماره حذف کرده ک جفتش ی شماره بود شبیه همون شماره ک دیده بودم ورش داشتم بهش زنگ زدم میگفت شماره ی مورد نظر اشتباه است 

ول کنا هرچی حساستر بدتر.نزار پنهون کاری کنه ازت.غیر مستقیم تو موقع های دیگه بفهمون بهش که تو خیلی باشخصیتی و بزرگی و همه روت حساب باز میکنن و این چیزا ممکنه شخصیتتو بیاره پایین و همین دوستت پشت سرت حرف میزنه

ول کنا هرچی حساستر بدتر.نزار پنهون کاری کنه ازت.غیر مستقیم تو موقع های دیگه بفهمون بهش که تو خیلی با ...

واقعا حالم بده من خییییلی حساسم شوهرمم بدتر از من حساسه من اگه خواهرمم بگه اینکارو بکن نمیکردم بخاطر اینکه شوهرم ناراحت نشه ولی اون اینکارو کرد این ب کنار این همه ام ب من دروغ گفت منتظرم بخوابه با گوشی خودش ب اون شماره زنگ بزنم

ای بابا چقدر شما خانوما زندگی سخت میگیرین ول کن بابا اگر بد باشه که در خفا میکنه نفهمی اگرم خوب باشه بیخود حساسی ناراحت میکنی خودت فقط تو زندگی باید چا پای خودتون محکم کنید برای روز مبادا حتی اگر بهترین شوهر هم داشته باشین  همین

واقعا حالم بده من خییییلی حساسم شوهرمم بدتر از من حساسه من اگه خواهرمم بگه اینکارو بکن نمیکردم بخاطر ...

میخوام با اون دختره حرف بزنم بگم شوهرمن دفتر حل اختلاف نداره و شما غلط میکنی ب شوهر من زنگ میزتی