2777
2789
عنوان

برا جهاز چی بخرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2383 بازدید | 111 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوع استفاده ن سلیقه مسلما فرق دارید ولی میوه خشک کن سرخ کن بخار پز بخارشو چند سال یبار استفاده میشن ...

اره دیگ ن اونارو کلا نمیخرم حتی مامانم میخاست ابمیوه گیر بخره گفتم نمیخام ب چ دردم میخوره فقط مخلوط کن میخرم اونو زیاد استفاده میکنم

ممنون گلم حتما توجه میکنم من چون یخچال و اینارو نقره ای میخرم واس همین میخاستم با مشکی ترکیبش کنم

بعد یه چیز دیگه لوازم برقی مخلوط کن، سبزی خرد کن ، هواپز ،تستر، همزن و ساندویچ ساز واقعا به کارت میاد ، خصوصا تسترو هواپز مرغ درسته بپزی کیک و شیرینی و اینکه ادم وقتی تازه عروسه دوست داره هنر اشپزیشو به رخ بکشه هواپزو تستر خیلی دستتو برای پخت غذا باز میکنن پیتزا و اینا توش عالی میشن ، ساندویچ سازم خیلی خیلی عالیه و واقعا کاربرد داره برات ، اما چرخ گوشت واقعا به کارت نمیاد ماهی دو کیلو نهایتا گوشت چرخ کرده میخری که اونم مغازه برات درست میکنه قهوه سازو ارام پز و سرخ کن و پلو پزو اینا واقعاااا بیخوده من که تا حالا یه بارم استفادشون نکردم به هیچ کار نمیاد ظرفشور هم اگر خونه واسه خودتونه بخر وگرنه اونم کلا اضافیه من تا حالا یه ظرفم توش نشستم

شماهای که جهاز کامل میدین ایا پسر از خودش خونه داره؟حتی اگر جهاز کامل بدین باز میره رهن‌میشینه؟ نمیت ...

مال من آره

خونه میخره جهازم میخره بیشترشو😂😂

خورده ریزا رو ولی من میگیرم 

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع
اره دیگ ن اونارو کلا نمیخرم حتی مامانم میخاست ابمیوه گیر بخره گفتم نمیخام ب چ دردم میخوره فقط مخلوط ...

نه ابمیوه گیرم بخرررر خیلی خوبههه با شوهر جانت اب هویج میگیری روزای تابستون اب هویج بستنی میزنی بر بدن حالشو میبری😁باشگاه بخوای بری اب کرفس میگیری در کل ابمیوه گیرم واقعا خوبه 

ولی کلا نظر من اینه خورده ریزای آشپزخونه رو نگیر اول کاری

بعدا ببین چی نیازته اون موقع بخر

حالا من خیلی وارد نیستم ولی یه سری چیزا مثل خورد کن و انواع غذاساز بسته به نیازش آدم بخره بهتره

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع