2777
2789
عنوان

برا جهاز چی بخرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2383 بازدید | 111 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفید طلایی دوس ندارم میخام برا اشپزخونه نقره ای مشکی بخرم نظرتون چیه 

ببین من مشکی نقره ای بود وسایلم خب هر چی ترکیبی بود مشکی نقره ای ، یخچالو ظرفشورو لباسشویی و فلانم همه نقره ای ولی به تجربه بهت میگم دلتو میزنه اولش احساس میکنی شیکه اما بعد افسرده میشی اصلا دلت میگیره خصوصا ما خانمها که مدت زیادی تو اشپزخونه ایم از ته دل پیشنهاد میدم نقره ای مشکی نخری اگر نقره ای دوست داری سفید نقره ای بخر ، من الان اقوامم چندتاشون اینجورین اصلا وارد خونشون میشی حالت خوب میشه از رنگ و نوری که جریان داره

سلیقه ها و نوع استفاده ها فرق داره مثلا من خیلی از خردکن راضیم ولی چرخگوشت سالی یبار شستنش مکافاته از زود پز رو گاز میترسم ولی برقی حتی صداهم نداره ولی بلعکس یکی از اینا اصلا راضی نیست  نگا کن بینم مامان از چی زیاد استفاده میکنه

عع ترکی منم ارومیه ولی ما جهاز میدیم 

نه ماهم میدیم اینطوری نیست ...

مثلا دختر هایی که خارج درس خوندن سالانه فقط شهریه اش ۱۵۰ میلیونه جهیز نمیدیم 

دختر هایی که پزشک شدن بالای ۱۰ میلیون درآمد دارن نمیدن خودشون واس خودشون میخرن 

خیانت =هرزگی
ببین من مشکی نقره ای بود وسایلم خب هر چی ترکیبی بود مشکی نقره ای ، یخچالو ظرفشورو لباسشویی و فلانم ه ...

ممنون گلم حتما توجه میکنم من چون یخچال و اینارو نقره ای میخرم واس همین میخاستم با مشکی ترکیبش کنم

ممنون گلم حتما توجه میکنم من چون یخچال و اینارو نقره ای میخرم واس همین میخاستم با مشکی ترکیبش کنم

قربونت اره نقره ای به تنهایی هم خوبه ترکیبش با سفید هم خیلی خوبهتو گوگل بزن ترکیب سفید نقره ای اشپزخونه ، بعد باز بزن نقره ای مشکی اشپز خونه اصلا نظرت به کل راجب مشکی عوض میشه😁