2777
2789

کمتر پیش میاد ماههای اول زندگی خیانت رخ بده معمولا بعد چندسال وقتی از هم دلزده و خسته میشن  مرد خیانت میکنه 

وقتی این همه فیلم های خیانت آمیز میبینم تو جامعه خیلی دیدم تو این سایت خیلی دیدم ذهنم کاملا مریض و شکاک شده

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

چقد خیانت عادی جلوع داده میش جدیدا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم... زات ادم هس که رو میشه   نه اینکه خسته بشن 

بیشرفا زاتشونو رو میکنن که چه ادمای کثیفی هستن 

خدارشکر نامزدم زود رو کرد تو نامزدی خیانت کرد جدا شدم

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
چقد خیانت عادی جلوع داده میش جدیدا

از بس زیاد شده خب ....

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

نه . خیلیا هستن بعد یه عمر زندگی عاشق همن خیانت هم نمیکنن . حتی اگه عشق هم نباشه خیلیا به خودشون این اجازه رو نمیدن دل طرف مقابل رو بشکنن با خیانت 

تیر و کمان عشق را هر که ندیده، گو ببین                                پشت خمیده ی مرا، قد کشیده ی تو را :)