2777
2789

مدیر عامل شرکت عوض شده 

مدیریت قبل خیلی مغرور بود خیلی پولدار بود همه روابط رسمی بود

اما این مدیر عامل یک هفته هست امده

ما قبلا سر کار صبحانه نمیخوردیم این مدیر عامل مگه همه با هم صبحانه بخوریم

ما دو تا همکار خانم هستیم مجرد مدیر عامل اقا متاهل و ادم سر به زیر و محترمیه

از سلامت اخلاقش مطمئنم از خانواده های سر شناس شهره با اینکه از مدیر عامل قبل پولدارتره خیلی فروتن تره میخواد ما باهاش احساس راحتی کنیم

ولی من خجالت میکشم با ایشون سر یک میز صبحانه بخورم در حد ده دقیه ربع هست 

بهش چی بگم چکار کنم تنها صبحانه بخوره ما دخترها هم با هم بخوریم

شاید به نظر بعضی سوالم پیش پا افتاده هست ولی برای من دغدغه ست

راحت حرفتو بزن یا بگو ما تو خونه میخوریم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مفته دیگه کوفت کن

🤐

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
درک نمیکنم چون من ب عمرم ادم خجالتی نبودم چرا باید از صبحانه خوردن خجالت بکشم

خب ایشون خجالت میکشه

من خودم برام مهم نیست و راحتم اما ایشون راحت نیست

اه منم صبحونه کامل دوس دارم برای همون خونم میخورم بعد میرم سرکار همه اونجا گیر میدن بیا با ما صبحونه بخور، رییسمونم هرموقع بیاد چهارتا باند خریده اونارو روشن میکنه میگرن گرفتیم هممون مشکلاتیه که هست دیگه😑

یک هفته خیلی زوده که راجع به خوب بودن یه آدم تصمیم بگیری

اگه حریمتو حفظ کنی خیلی بهتره.. کی حوصله داره هرروز صبح با مدیر عامل بشینه صبحونه بخوره

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن