2777
2789
عزیزم ممکنه هیچکدوم نباشه فقط گرفتگی و ضعف عضلات باشه. پماد آرومیکس یا فلفل بگیر گردنتو باهاش ماساژ ...

دستامم بازوهام درد می‌کنه گردنم زود خسته میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=252011821]دستامم بازوهام درد می‌کنه گردنم زود خسته میشه[/QUOگردنه. احتمالم داره دیسک گردن ...

اره ام آرا نوشته بخاطر هزینش نرفتم گردنم زود خسته میشه باید پشت گردنم چادر بالیشت بزارم خودم نمتونم نگهش دارم پشت کمرم گودی بزرگ افتاده درد می‌کنه باید پشت کمرم بالیشت بزارم کج نگاه کنم رگاش میگیره

اره ام آرا نوشته بخاطر هزینش نرفتم گردنم زود خسته میشه باید پشت گردنم چادر بالیشت بزارم خودم نمتونم ...

ممکنه هم عضلات گردنت ضعیف باشه بخاطر همین زود خسته میشه، تو اینترنت سرچ کن یسری ورزش هایی مخصوص تقویت عضلات گردن یاد داده اونارو انجام بده، حتما رو غن سیاهدونه یا همون پمادی که گفتمو بگیر یه مدت گردنتو باهاش ماساژ بده، گردن بند ازین طبی ها جنسه نرمشو بگیر روزی چند ساعت بیشتر موقع انجام کار یا فعالیتی ببند،کلا یه مدت سعی کن به خودت فشار نیاری و بیشتر دراز بکش استراحت کن. اینکارارو بکن ببین نتیجه میگیری.

ممکنه هم عضلات گردنت ضعیف باشه بخاطر همین زود خسته میشه، تو اینترنت سرچ کن یسری ورزش هایی مخصوص تقوی ...

نیاز ب ام آرا نیس یعنی نباشه ک بهتره چون پولشو ندارم برم گفتم غرز کنم بعدن چطور پس بدم

نیاز ب ام آرا نیس یعنی نباشه ک بهتره چون پولشو ندارم برم گفتم غرز کنم بعدن چطور پس بدم

نه عزیزم فعلا بنظرم نیازی نیس، فعلا یه مدت همینایی که گفتمو انجام بده، بالشت زیر سرت هم عوض کن یه بالش نرم که نه زیاد بالا باشه نه زیاد پایین به طوری که گردنت هم سطح با بدنت قرار بگیره استفاده کن. گردنبند گرفتی؟گردنبند طبی پاکسمن بگیر ببند خیلی تاثیر داره