2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 15سالم بود والا به گلودرد و تنگی نفسی و خروسکی که موقع سرماخوردگی میگرفتم می ارزید سختیش بعد عمله که گلوت زخمه تا یه هفته فقد باید سوپ بخوری اونم میکس شده له له اینش بده دردم یکم داره ولی نترس

من 15سالم بود والا به گلودرد و تنگی نفسی و خروسکی که موقع سرماخوردگی میگرفتم می ارزید سختیش بعد عمله ...

گفت تا ۱۵ سالگی راحته بعدش سخته خود دگتر گفت گفت نترس ولی درد داره و عمل سختیه🥺

اولین باره اصن میرم بستری میشم دارم میمیرم از استرس😭

از  بچگی لوزه داشتم ولی الان حفره دار شده رفتم دکتر گفت صدردصد عمل چون عفونت کرده😔

گلودرد هم داری؟ 

من مشکل بلع گاهی دارم

گلودرد و سنگینی تو گلو

یه تیکه غدا هم حس میکنم گاهی میمونه و پایین نمیره😔

خیلی سخته

⚘خدایا شکرت❣
گفت تا ۱۵ سالگی راحته بعدش سخته خود دگتر گفت گفت نترس ولی درد داره و عمل سختیه🥺 اولین باره اصن میر ...

اره هرچی سن بره بالا سخت تره ولی درد نداره تا وقتی نخای چیزی بخوری حتی ابم با اشک باید بخوری بعد عمل در این حد😅

گلودرد هم داری؟  من مشکل بلع گاهی دارم گلودرد و سنگینی تو گلو یه تیکه غدا هم حس میکنم گاهی م ...

اوهوم من غذا گیر میکرد ک رفتم بعد فهمیدم بوی دهان و اینا همش از لوزه است🤦‍♀️🥲😭

گلو درد ندارم ولی صدام گرفته مشکلاتم زیاده برا این لوزه😔