2777
2789
عنوان

تا حالا اونقد تو تخیلاتتون غرق شدین که...

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 16 پست
اره بعدش دخترم که صدام مبزنه اصلا نمیفهم کجا هستم

بعضی موقع ها با خودم میگم انقد زندگیم مزخرفه که پناه میبرم به خیالاتم.. و واقعا یه وقتایی به افسردگیم کمک میکنه.. که دنیای الانو راحت تر تحمل کنم

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
دور از جونت باشه ، حالا تخیلاتت بیشتر در چه موردی هست؟

من خیلی ادم تنهایی هستم نه که خودم بخوام.... ولی خب با ادمای تو ذهنم وقت میگذرونم... حالا ممکنه خودمو تو قالب شخصیت دیگه ای تصور کنم که اگه این نبودم چی میشد چیکار میکردم.... یا همینم فقط با مقدار زیادی دوست و رفیق و یه کسی که دوسم داره ....یه وقتایی هم اتفاقات بدی که توی دنیای واقعی برام میوفته تغییرش میدم که اون موقع چه عکس العملی باید نشون میدادم .. از همینا دیگه...احساس میکنم بیشتر کسایی که تخیل قوی دارن تو همین مایه هان

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.