2777
2789

رفتیم روسری فروشی یه خانمه با بچه و شوهرش اومده بودن اونجا خرید 

خانمه داشت توی آینه امتحان می‌کرد ببینه کدوم روسری بهش میاد

بعد شوهرش کنارش بود زل زده بود به یه خانم دیگه زنش  بهش گفت ببین بهم میاد متوجه نشد یبار دیگه صداش زد متوجه نشد یدفه داد زد اومدی برای زن خودت خرید نه زن مردم که انقد نگاهش میکنی شوهره هیچی نگفت خجالت کشید سرشو انداخت پایین😐 آخه چرا بعضی از مردا انقد هیزن چی میشه اینجوری میشه زنشم خیلی خوشگل بودا 🤔

درمانگر ذهن و روح😌💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاون😕

در قضاوت و داوری در مورد دیگران                                  عامه مردم ، بی آنکه مزدی بگیرند                                     اضافه کاری میکنند...!👋                                                 اسم 🌛آیسان🌜 رو خیلی میدوستم☹                               اصلا اسمم آیسانه حرفم نباشه😁 👩‍🦯 

یادم افتاد سه ماه پیش کرونا گرفتم رفتم بیمارستان نصفه شب شوهرم بادخترم تو ماشین موند تا اونا نیان بگیرن خودم سرمو بردم زد رو تخت دراز کشیده بود 

روبروم یه مرده زنشو آورده بود اونم سرم داشت بالاسر زنش بود  دیدم یه لحظه زل زده به من بدجور 

جوری قاطی کردم خ استم یه چیزی بگم بخدا دلم واسه زنش سوخت گفتم مریضه باشه

بلند شدم با سرم محکم پرده رو کشیدم درحالیکه با عصبانیت تو چش یارو زل زده بودم اه اه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

ما هم یه بار رفتیم رستوران تو فضای بازش نشستیم یه خانواده بودن یه مرد و زن و پسر 12.13 ساله 

بعد مرده خیلی به دور و بریا نگاه میکرد. خانومه ناراحت شد به حالت قهر رفت تو سالن داخل نشست. بعد مرده به پسرش گفت چرا مامانت رفت تو! پسر بچه هم گفت نمیدونم دیوانس. قهر کرده. میخواستم بگم بچه جون مادرت دیوانه نیست بابات مشکل مغزی داره... 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
نمیشه قضاوت کرد  ممکنه رفته باشه تو فکر  دیگه اون موقع آدم حواسش نیست کجا رو نگاه میکنه

یه آخوندی بود بالای منبر حرف می‌زد چپ مردا نشسته بودن راست زنها

هربار بالای منبر سرش،گیج میرفت یهو میفتاد وسط زنها

بهش میگن چرا همیشه اینوری غش میکنی یبارم اونوری غش کن  

حکایت این مردک هست چرا تو صورت زن مردم میره توفکر تو صورت نخراشیده فروشنده مرد نمیره تو فکر  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
یه آخوندی بود بالای منبر حرف می‌زد چپ مردا نشسته بودن راست زنها هربار بالای منبر سرش،گیج میرفت یهو ...

حرفت درست ولی باز دلیل نمیشه کسی رو قضاوت کرد 

چون خودم یه بار یکی رو قضاوت کردم و بعد ماجرا رو فهمیدم شرمنده شدم