2777
2789
عنوان

تجربیی

151 بازدید | 23 پست

شغل های دیگه ای هم داره ب غیر از پزشکی و هر چیزی که مربوط به پزشکیه؟

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

با اجازه استارتر عزیز  ی سوالی داشتم 

این رمز دوم رو میزنی برای تراکنش بانکی اگر اشتب بزنی چند بار میزنه تعداد دفعات بیش از حده ... اونوقت چقدر طول میکشه تا دوباره بری امتحان کنی ؟ 

زندگی پر شده از لالایی خونایی که هنوز بیدارن !!      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی : پزشکی ، پیرا پزشکی و شاخه های دیگ مثل فرهنگیان ( زیست ) ....

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.

پزشکی . دندان پزشکی . داروسازی که رشته های تاپن  میمونه دامپزشکی و پزشکی صنایع غذایی و شیمی و ندرس زیست و اینا 

تجربی : پزشکی ، پیرا پزشکی و شاخه های دیگ مثل فرهنگیان ( زیست ) ....

پس چجوریه که یکی رشتش تجربی بود و حسابداری قبول شده؟

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
چی مثلا میشه لطفا بگی

پرستاری . هوشبری . اتاق عمل . بینایی سنجی . فیزیوتراپی . دام پزشکی . دندانپزشکی . دارو سازی . پروتز دندانی . روانشناسی . دبیری زیست . دبیری شیمی . دبیری بهداشت . دبیری علوم تجربی . 

پرستاری . هوشبری . اتاق عمل . بینایی سنجی . فیزیوتراپی . دام پزشکی . دندانپزشکی . دارو سازی . پروتز ...

اوکی مرسی 

پس چجوریه که یکی رشتش تجربی بود و حسابداری قبول شده؟

حسابداری و روان شناسی هم داره که برا رتبه های بالاس روانشناسی هم بدون کنکور میشه رفت 

حسابداری و روان شناسی هم داره که برا رتبه های بالاس روانشناسی هم بدون کنکور میشه رفت 

حسابداری هم بدون کنکور میشه رفت؟ فک کنم واسه اینکه تجربی قبول شم فقط باید ریاضی و فیزیک رو بالا بزنم؟

یه سوال الان اگه من بخام کنکور زبان بدم ربطی به معدل و دیپلمم داره یا نه؟ 

حسابداری هم بدون کنکور میشه رفت؟ فک کنم واسه اینکه تجربی قبول شم فقط باید ریاضی و فیزیک رو بالا بزنم ...

اری بدون کنکورم میشه رفت . بزن تو اینترنت زیر گروه های رشته تجربی هرچی رشته هست تو ی پی دی اف برات میاره