2777
2789

بالاخره نتیجه زحمت هامو گرفتم..

نتیجه ۳ سال ینی ۶ ترم درس خوندن و تلاش برای دانشجوی ممتاز شدن.. شب بیداریااا و کم خوابیاا.. ۱۹ ۲۰ شدنااا.. و کسب معدل کارشناسی ۱۹.۰۵

تونستم بدون کنکور رشته مورد علاقم قبول شم..

برام دعا کنین همینطوری پر قدرت ادامه بدم..

به اهدافم برسم..

خواستم خوشحالیمو با عشقای دلم به اشتراک بذارم..

درسته دیگه زیاد نمیام سایت ولی بیادتونم و دوستون دارم..

انشالله یه روز خبر قبولیم تو دکترای روانشناسی بالینی رو بهتون میدم.. 🧡🧡

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم

تاپیکاتو دنبال میکردم

دختر قوی♥️

مبارکت باشه😍♥️

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

مبارکت باشه عزیزممم

میشه مثلا من اگه رشته م ادبیات هست برم کارشناسی ارشد روان شناسی بخونم ؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
مبارکه گلم

مرسی عزیزم 😘😘😍😍

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

مبااااارکهههههه حالا دستتت دستتتت  

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
خوشبحالت منم میخوام بالینی قبول شم برام دعا کن    

انشالله قبول میشی جون دلم 🧡😍

مبارکت باشه عزیزه دلم خیلی خیلی خوشحال شدم برات مخصوصا اینکه رشته ات روانشناسیه من عاشق روانم. 😍🌺انشالله دکترات راستی چجوری بدون آزمون قبول شدی بر اساس سوابق؟ یعنی دولتی اوردی? 

عزیزدلم تاپیکاتو دنبال میکردم دختر قوی♥️ مبارکت باشه😍♥️

قربونت برم من مهربون مرسی 😍😘❤

مبارکت باشه عزیزممم میشه مثلا من اگه رشته م ادبیات هست برم کارشناسی ارشد روان شناسی بخونم ؟

ممنونم گلم والا نمیدونم ولی فک کنم بشه 

ولی برای مطب مجوز نمیدن انگار