2777
2789

خیلی حالم بده

نمیدونم چی بگم

سه تا راه دارم

خودکشی

فراموش کردن

زندگی کردن و خیال بافتن باهاش

حالا شما بگید

یکسال و دو ماه عاشق یه نفر میشید اونم خیلی راحت آب پاکی رو میریزه تو دستتون🌝🌱

باهم تاحالا رل نبودیم پارسال دم دمای عید بود بهش گفتم حسم رو اونم جوابم رو داد. بعد چند روز بلاکم کرد.

دیشب یه استوری گذاشتم جواب داد و از دیشب باهم راجب اینکه چرا داره بهم میگه دوستم نداره بحث میکنیم

لطفا کمک کنید چون راه درست رو نمیدونم🥺

برات ارزوی بهترینا دارم کاربر محترم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بدترین درد درگیر عشق یه طرفه بودنه 

قشنگ لحظه لحظه ش انگار میمیری و زنده میشی 

وقتی خودت میدونی یه طرفه س فقط میتونم بهت توصیه کنم به فکر خودت و زندگیت باش پای یکی ک اصلا بود و نبودت براش فرقی نداره حروم نکن عمرتو حیفه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فراموشش کن سختهه ولی میشه دیگه باید عادت کنیم‌منم تو همین مرحلم ،با این تفاوت ک میگفت دوسم داره ولی برا همیشه نخواست منو فقط برا ی مدت کمی میخواست ،  اون هفته رفته بود خواستگاری بعد همون لحظه ب منم پیام میداد و گفت دوست دارم روز بعدش از بقیه فهمیدم دیشب خواستگاریش بوده وقتی گفتمش گفت فقط رفته بودیم من دختره رو ببینم🙃🙃🙃 چاره ای نیس جز تحمل خدا خودش کمکمون کنه

دقیقا تو شرایط تو بودم تازه طرف اول گف میخامت بعد ل ا شی دور شد یکسال گریه کردم خیلی دلم شکست میخواستم خودکشی کنم بعد یهو ب خودم اومدم گفتم گور باباش مگ فقط اون پسره راحت فراموشش کردم خیلی ناراحتم که چرا بخاطرش اشک ریختم خیلی تباه بودم😀😂