2777
2789

خودش به خودش توجه و محبت کنه و احترام بزاره

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غرورشو نشکن محبت کن غر نزن  مهربون باش قهر نکن موقع عصبانیتش سکوت کن تیکه ننداز مقایسه نکن  قهر طولانی اصلا...زون باز باش...گاهی   ازش درواست های ساده داشته باش  هی نگو بلدم بلدم مثلا صداش بزن بگو دستم به فلان چیز نمیرسه میاریش برام؟/

لباسا های مرتب و اراسته    خونه تمیز  دن تمیز خوشبو ارایش ملایم   رفتار  خانمانه و لطیف گاهی لوس   

اول از همه برای خودش احترام و ارزش قائل باشه  دوم خودشم  خودشو دوست داشته باشه یعنی یه من سرزنشگر ناراضی همیشه تو اعماق وجودش نباشه سوم پیشنهاد من مطالعه کتاب  "چراغ دل شوهرت را روشن کن"

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...