2777
2789

سلام.

با چند نفری صحبت کردم ،اونا هم لا به لای حرفاشون از زندگی نالان بودند.خیلی دوست دارم یه آمار بگیرم ببینم این روزا حال دل آدمها چه جوریه، مثله دل من ابریه، یا آفتابی...

ان شاالله که امید تو دل هیچکسی نمیره که به حالی بیفته که مرگش رو از خدا بخواد 😭🤲

لطفا هر کس وارد تایپک شد تو نظر سنجی شرکت کنه

و اگر دوست داشت هم بگه چرا این رو انتخاب کرده 

تعداد رای : 51
نظرسنجی
دوست دارم بمیرم
20
39%
زندگی کردن رو انتخاب میکنم
31
60%
خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

همه تو زندگی مشکلات دارن 

ولی من از اون دسته ادمام ک هرچقد مشکل داشته باشم بازم دلم نمیخواد بمیرم زندگی کردنو با همه خوب و بديش دوسدارم

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مندوست دارم یه جایی که هیچکی منو نشناسه خستم از یکنواخت بودن زندگیم

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
من فقط دوست دارم برم.. 

کجا؟

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

مشکلات هست کمرشکنن ولی امید دارم

و اینکه هیچکس بچه هامو مثل خودم دوست نخواهد داشت🥹

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

با اوضاع الان دلم میخواد بمیرم پریودم درد دارم دوتا بچه کوچیک دارم ک فقط خودمم پیششون کوچیک رو خواب میکنم بزرگه هی بیدارش میکنه الانم هیچکدوم نمیخوابن منم هم خسته ام هم درد دارم دلم میخواد گریه کنم 

میخوام زنده بمونم و در دولت پر نور و برکت و امنیت و معنویت و رحمت و توحید امام زمان زندگی کنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.