2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی و رزدی که تاپیکاتوحذف کردی بدبخت بی کسوکار

لقب مادرت رو به من نسبت نده گلم. اونی که با دو بچه میترسه شوهرش بندازتش بیرون بی کس و کاره اونی که خونریزی میکنه ولی شوهرش بالا سرش نیس ببرش زایمان بی کس و کاره. تاحالا به زندگیت دقت کردی؟✌️😚

نی نی یار حذف نمیکنه الان تاپیک حذف بازه برو لینک بزار 

در ضمن الان نی نی یار بیا  کاربریت رو میبنده قفل کن ادامه نده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

میترسی شوهرت ببینه؟ حرف مفت نزن ک مجبور به حذف نشی 🥰

میخوای باشوهرم بحرفی حالیت کنه هیچی ازش پنهون نمیکنم توبدبخت شوهرمردموبزورمیخوای تصاحب کنی فک میکنی شوهرمنم مث دوس پسرته لیاقتت بچرخی دنبال شوهر و کی دلم برات میسوزه چقدبی کسوکار بدبختی حتماخونواده درستی هم نداری🤩

لقب مادرت رو به من نسبت نده گلم. اونی که با دو بچه میترسه شوهرش بندازتش بیرون بی کس و کاره اونی که خ ...

بیخیال شو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

لقب مادرت رو به من نسبت نده گلم. اونی که با دو بچه میترسه شوهرش بندازتش بیرون بی کس و کاره اونی که خ ...

چشماتوبازکن درست فضولی کن گفتم خونوادش اگه شوهرم نباشه این کار ومیکنن شوهرم مرده دنباله پوله برامن بچه هاش مث توبیکاروعلاف نیس دنبال شوهری ودعابازی واون دوس پسربدبخت که بازنوبچه تورومسخره داره وتوگوشیای مردمم سرک میکشه بدبخت آخرچندسالته16یا35براشوهرمیگی 35براهموروییدت میگی 16سالمه واقعامتاسفم برات کسی بالاسرت نباشه بهترازینه که انقدخانواده حقیری داشته باشیوحقیرباشی که اینطوری دنبال شوهرزوری باشین