سلام، مامانا من یه پسر دارم دوسال و هفت ماهشه راستشو بخواین خودم دوست ندارم دومی رو بیارم یا فوقش چندسال دیگه بیارم اما شوهرم قبول نمیکنه میگه سه سالش که شد اقدام میکنیم😔😣من اعصابم خورده هرچی باهاش حرف میزنم گوش نمیده، راستش پسر من خیلی شیطونه، رو اعصابه، حسوده، لجبازه، پرخاشگری میکنه، همه چیزو پرت میکنه، بخدا من با ۲۸ سال سن احساس کردم پیر شدم😭😣😔اما شوهرم خونسرده برعکس من جون میده برا بچه خیلی خوب ازش مراقبت میکنه اما من عصبی شدم بخدا، حالا همه بهم میگن اگه دومی بیاد این خوب میشه، واقعاً اینجوریه؟ من نمیخوام بیارم، شوهرم گیر داده چون خودش خیلی دوست داره، شما بگین خوبه یا نه؟ از تجربه هاتون بگین، ممنون میشم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دخترم مث پسر شماست دومی اوردم بدتر شد که شش سالشه🤣شوخیه.. گاهی خیلی خوبه گاهی لجبازیش گل میکنه بچه س دیگه .. یچیزم بگم تو سن پسرتون اکثرررر بچه ها همینن البته دومی بیاری خوبیش اینه که دیگه باهم سرگرم میشن باهم بزرگ میشن دیگه لجبازییاش و بدخلقیاش ب چشم نمیاد و کم کم بهتر میشه . اما اگه نیاری بدتر میشه
لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻