2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطالعه کن بذار وقت بگذره چی قبول میشی؟

من کنکور هنر دادم

فقط موسیقی میخوام

اره خیلی سر خودمو گرم میکنم

میخوام ببینم کجا قبول میشم بعد ببینم مخ کراشمو بزنم یا نه😂😂

من کنکور هنر دادم فقط موسیقی میخوام اره خیلی سر خودمو گرم میکنم میخوام ببینم کجا قبول میشم بعد بب ...

چه رشته خوبی ؛)))))))

کراشتم موسیقی میخونه؟

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
من کنکور هنر دادم فقط موسیقی میخوام اره خیلی سر خودمو گرم میکنم میخوام ببینم کجا قبول میشم بعد بب ...

یکم دلیلت برای انتظار یکم عجیبه 😅

انشالله که خیره و بهترین نتیجه باشه

مشکلم اینجاس که دوتا شهر متفاوت زندگی میکنیم و میخوام ببینم اگه اونجا قبول میشم برم تو کارش🥲❤️

😂⁦❤️⁩

ساز تخصصیت چیه؟

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
پیانو

آزمون عملیش سخت نبود :(

تهران ، کرج قبول شدی؟ 

منم خیلی دلم میخواست تصویرسازی بخونم؟ 

ساز تخصصی کراشت چیه؟

آزمون عملیش سخت نبود :( تهران ، کرج قبول شدی؟  منم خیلی دلم میخواست تصویرسازی بخونم؟  س ...

چرا سخت که هست ولی هرچی بیشتر کار کرده باشی و پشتمار داشته باشی موفق تری

والا جواب اصلی که هنوز  نیومده ولی امیدوارم همونجا قبول شم❤️ کراشمم اونجا درس میخونه😂❤️

اونم پیانو کار میکنه