2821
2789

کسی تجربه داره چجوری گوشی ببرم که نفهمن داخل کتاب جاساز کردم کتاب و جزوه منع نیست بردنش فقط با دستگاه چک میکنن میترسم کتابارو نگاه کنن بفهمن بوق بزنه راهی هست دور بزنیم دستگاهو حاملم حال نداشتم بخونم سه ساله منتظر این روزم

تجربه خودمو میگم من گوشیو میزاشتم تو بند سوتینم از پشت ب رفیقام میگفتم پشتم میومدن جلومو ک میگرفت بچه ها هولم میدادن پشتمو وقت نمیشد بگیره یا ی مانتو بپوش که جیبش جلو باشه کلید بزار تو جیبت گوشیتو بزار تو شورتت دقیقا زیر کلید روشم لباس زیاد بپوش مشخص نشه دستگاه بوق زد دست کرد تو جیبت ک کرد خواست دست بزنه به بدنت سریع دستتو بکن تو جیبت بگو وای کلید داشتم پشت سرت شلوغ باشه گیر نمیده ی روش دیگه اگه پات سایزش بزرگه گوشیتو ببر با خودت موقعی که خواستن ببرن تو جلسه بزار تو کفشت پاتو بزار تو کفش بندشم ببند اصلا راه نرو وقتی خواستن ببرن تو جلسه پاتو بکش رو گوشیت راه نریا دستگاهو زدن رفتی داخل سری ی گوشه پیدا کن گوشیتو درار

تجربه دیگم هم رفیقم این کارو کرد طبقه پایین کلاسا پنجره داشت رو ب حیاط اون دستگاهو زدن رفت تو من از پنجره گوشیو دادم بهشو رفتم توجلسه خلاصه راه زیاده تو موهاتم میتونی جاساز کنی اگه بلنده بزار تو ی پارچه بدوزش به کش موت و زیر مقنعه یجور فیکسش کن مشخص نباشه فقط حواست باشه نیوفته محکم بزارش

﮼پـوچ؛
تجربه خودمو میگم من گوشیو میزاشتم تو بند سوتینم از پشت ب رفیقام میگفتم پشتم میومدن جلومو ک میگرفت بچ ...

من سایز پام 38 عه کفش داداشمو که سایز پاش 40 بودو پوشیدم خیلی کفیش بزرگ بود از این نایک جردنا بود جوراب گذاشتم جلوپام فیکس شد گوشیمم حیاط گذاشتم تو کفشم پامو گذاشتم رو گوشی جلوشم جوراب رد کردم بندشم محکم بستم پامو کشیدم لنگ لنگ رفتم گفتم ماشین رفته رو پام ورم داره بستمش 

﮼پـوچ؛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تجربه خودمو میگم من گوشیو میزاشتم تو بند سوتینم از پشت ب رفیقام میگفتم پشتم میومدن جلومو ک میگرفت بچ ...

من داخل کتاب گذاشتم برش دادم کتابو پشت دوربینو سوراخ کردم قراره عکس بفرستم شوهرم جوابارو بفرسته اگه بخوام از کتاب در بیارم سخته باز بزارمش اونجا بعد شرکت کنندم میدونم کمه و تنها میرم دوستام شرکت نکردن نمیدونم شلوغه یا نه میشه ساعتمو بزارم تو کیف بگم ساعت بوده یا زیپ کیف بوده باور میکنن؟ خدا رحم کنه انقد استرس دارم باردارم هستم 😭😭😭😭

من سایز پام 38 عه کفش داداشمو که سایز پاش 40 بودو پوشیدم خیلی کفیش بزرگ بود از این نایک جردنا بود جو ...

من باردارم شکمم تقریبا بزرگه نمیشه به بهانه استفراغ زود ردم کنن تو بگم داره حالم به هم میخوره😅

نه دیگه رو کفشو نمیگیرن ولی رو باسنو ران پارو میگیرن پشت و جلو بدنو رو سرم نمیگیرن

من تجربشو نداشتم شوهرم میگه برای اونا اسون گرفتن ولی همیشه به زنا سخت تر میگیرن نمیدونم چرا خدا کنه نفهمن بگم زیپ کیف فلزیه مال اونه صدا میده 

من تجربشو نداشتم شوهرم میگه برای اونا اسون گرفتن ولی همیشه به زنا سخت تر میگیرن نمیدونم چرا خدا کنه ...

اره فکر خوبیه فقط خیلی سعی کن لو نری چون لو بری دیگه سر جلسه ام راهت نمیدن بعد بقیه بچه هاام کمک میکنن دیگه همون زیر چشمی تقلبو میرسونن 

منم سر امتحانای قلم چی با این ک خیلی سخت میگرفتن خیلی تقلب میکردم پشیمونم ارزششو نداشت انقد خرج کردم انقدم استرس داشتم ولی خب میتونی بپیچونی مطمعن باش موفق باشی منم استرس گرفتم اسی هرچی شد بهم بگو

﮼پـوچ؛
خب پس عالیه ولی کوله رو فلزیاب میزننا حواست خیلی جمع باشه گوشیتم خاموش کن حتما

میخوام بزارم هواپیما اگه بگیرن تا چند سال محرومم خدا بهم رحم کنه برام دعا کنید 😭😭😭😭😭😭سه ساله انتظار میکشم الان زده باردارم م انقد حالم داغونه که نتونستم کناب بگیرم دستم بخونم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز