2777
2789

من امشب پربازدید روخوندم

تازه متوجه شدم؛ وبسیار متاسفم 

امیدوارم بحق جدم، بحق شش ماهه ی ارباب این دخترعزیز زودتر به آغوش خانواده برگرده

ختم صلوات هدیه به صاحب الزمان وامام حسین (ع) 

هرچنتا که میتونید بردارید 

شمارش نمیکنیم فقط سیل صلوات راه میندازیم انشالله که بزودی خبری از این دختر به خانوادش برسه وصحیح وسالم به آغوش خانواده برگرده

هرکی شرکت کرد الهی بحق جد غریبم مشکلات خودش حل بشه و هیچوقت خبر بدی بهش نرسه

هرکه دارد سر همراهی ما بسم الله 

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

کیه؟ موضوع چیههههه  چیییییشده

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
کیه؟ موضوع چیههههه  چیییییشده

پر بازدید بخون

گمشده

۲۵ سالشه

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم ۵۰۰صلوات

هدیه به صاحب الزمان وارباب بی کفن

عزیزم‌من براشون در حد توانم صلوات میفرستم

خواستم ازت خواهش کنم برای شفای منم دعا کنی

۱۱ ساله بیمارم و خیلی محتاج دعام

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

عزیزم‌من براشون در حد توانم صلوات میفرستم خواستم ازت خواهش کنم برای شفای منم دعا کنی ۱۱ ساله بیمار ...

عزیزدلم قبول باشه 

انشالله بحق جدم شمام بزودی لباس عافیت به تن کنی

۷حمد شفا هدیه به ارباب بی کفن برای سلامتی شما

عزیزدلم قبول باشه  انشالله بحق جدم شمام بزودی لباس عافیت به تن کنی ۷حمد شفا هدیه به ارباب بی ...

سلامت باشی مهربان

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.