2777
2789
من برج ۲ دادم و مشکلی نبود خداروشکر.و ماه دیگه زایمانه.شماهم نگران نباش

خدا رو شکر.امیدوارم بسلامتی نی نی بدنیا بیاد

شما هم توی آزمایش غربالگری مشکوک بوده ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر.امیدوارم بسلامتی نی نی بدنیا بیاد شما هم توی آزمایش غربالگری مشکوک بوده ؟؟

اره.سنو مشکل نداشت ازمایشم مشکل داشت ولی جونم به لب رسید تا جوابش اومد.شماهم نگران نباش ایشاالله که چیزی نیست.توی تایپیکام هست که چقد نگران بودم

من برج ۲ دادم و مشکلی نبود خداروشکر.و ماه دیگه زایمانه.شماهم نگران نباش

من ۳۶سالم و اصلا سابقه سندرم دان نداشتیم حتی زایمان اول کاملا بی مشکل بوده با اینکه تمام غربالگری ها چک شده

امکان داره فقط بخاطر سن باشه که برام سل فری نوشته؟

بیخود استرس گرفتم

اره.سنو مشکل نداشت ازمایشم مشکل داشت ولی جونم به لب رسید تا جوابش اومد.شماهم نگران نباش ایشاالله که ...

بله با اجازتون رفتم خوندم.من سونو کاملا همه چی اوکی بود اصلا مشکلی نداشت ولی آزمایش خونم سندرم دان فقط نوشته های ریسک۱/۱۳۶

من ۳۶سالم و اصلا سابقه سندرم دان نداشتیم حتی زایمان اول کاملا بی مشکل بوده با اینکه تمام غربالگری ها ...

دقیقا شرایط منم مثل شما بود و دکتر گفت شاید بخاطر سن بود که بالا زده.نگران نباش هرچی من دیدم و پرسیدم جوابشون خوب اومد ومشکل نداشتن.هرچند الان دل تو دلم نیست که بدنیا بیاد و ببینمش

دقیقا شرایط منم مثل شما بود و دکتر گفت شاید بخاطر سن بود که بالا زده.نگران نباش هرچی من دیدم و پرسید ...

ای جانممم.ایشاله بسلامتی و شادی میاد بغلت عزیزممم.

واقعا چیزی که خدا عطا کنه خودش هم مواظبش هست

والا چی بگم انگار فقط استرس وارد می شه بی دلیل

من اسمم رزاس نی نی خواست بدنیا بیاد منو یادت بود برای نی نی م خیلی ممنون میشم دعا کنین😍💝☘️

حتما دعات میکنم.عزیزم هروقت کسی از سلفری میپرسه جواب میدم که مثل خودم نگران نشه

یک‌دنیا ممنون که یادم میکنی عزیزم.فکر کنم کامل درکم کنی چه استرسی دارم و نمیتونم به روی خودم بیارم که بقیه نگران تر نشن

یک‌دنیا ممنون که یادم میکنی عزیزم.فکر کنم کامل درکم کنی چه استرسی دارم و نمیتونم به روی خودم بیارم ک ...

کاملا میفهممت.من کل روز فقط گریه میکردم واقعا سخته.ایشاالله زودی بیای بگی جواب سل فریم خوب روده و مشکلی ندا شته

خدا رو شکر.امیدوارم بسلامتی نی نی بدنیا بیاد شما هم توی آزمایش غربالگری مشکوک بوده ؟؟

سلام گلم من تازه آزمایش دادم یک هفته پیش جوابش اومد ان تی ام 2/87 بود آزمایش ریسکش 1 به 156 خدا رو شکر جواب اومد بچه سالم سالم نگران نباش ایران چون تحریم  کیت آزمایشگاهشون برا غربالگری مشکل داره نمی تونن وارد کنن خودشون تقلبی یا چینی استفاده می کنن برا همه ریسک بالا میزنن آزمایشگاها  یه پول سل فری ازت میگیرن جواب میاد که سلامت ان شالله والا فقط استرسش برا ما مامانا می مونه گلم اصلا نگران نباش بچه ات سالم ان شالله

خدایا شکرت
سلام گلم من تازه آزمایش دادم یک هفته پیش جوابش اومد ان تی ام 2/87 بود آزمایش ریسکش 1 به 156 خدا رو ش ...

سلام عزیزمم،ممنون از پاسخت.

منم که نگم چقدر نگرانمممم

می خواستم باز تاپیک بزنم 

دیونه شدم از بس نت رو زیر رو کردم

خدا رو شکر برای شما هم مشکلی نیست

اتفاقا مشکوکم به جواب آزمایش خواستم باز برم آزمایش خون بدم جای دیگه بیینم واقعا فرق داره،اصلا ما سابقه ی سندروم‌توی خانواده نداشتیم و پسرم هم خدا رو شکر که بچه اولم کاملا سالمه

سلام عزیزمم،ممنون از پاسخت. منم که نگم چقدر نگرانمممم می خواستم باز تاپیک بزنم  دیونه شدم از ...

سندرم از سابقه و ارثی  نمیشه گلم  ما هم نه خودم نه همسرم نداریم خدا رو شکر دوتا دختر سالم هم دارم خدا رو شکر  فامیل هم نیستیم فقط سنم بالا بود به خاطر همین ریسک زده بودن  اصلا نگران نباش منم مثل شما شده بودم دیوانه شدم بخدا تا جوابش اومد کلی نذر و نیاز برا سلامتی بچه ام اینا کلا هر آزمایشگاهی بریم همین میزنه ریسکمون چون بالای 35 اینا یه عددی پرتاب می کنن اون وسط بعد سل فری آزمایش دی ان ای دقیق 99درصد هم جوابش قابل اعتماد یا میفرستن خارج از کشور یا تو مرکز ژنتیک ایران بررسی میشه معتبر خیالت راحت میشه گلم این وسط یه کیسه دوختن و به ما استرس میدن آزمایشگاه ها 

خدایا شکرت

منم چون خیلی استرس کشیدم با خودم عهد بستم اینجا هرکسی تایپیک زد برا سل فری و نگران بیام براش توضیح بدم و تا جایی که می تونم دلداری بدم که از نگرانی در بیاد مثل من استرس نکشه گلم 

خدایا شکرت