2821
2789
عنوان

بی محلی؟

72 بازدید | 6 پست

یکی از دوستام حدود ۴ سال ازم بزرگ‌تره، اوایل خوب بودیم، ولی الان خیلی سرد شدیم، شدیم که نه، شده

همش من باید پیام بدم و اون بیست تا پیام منو با یک کلمه تموم میکنه، دختر خوبیه ولی خیلی بی محلی میکنه نظرتون چیه؟ چیکار کنم حداقل یکم بهم محل بزاره؟

منم با یکی اینجوریم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

راه حل دادن بلایک 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی محلی میکنی بهش؟ یا اون بهت بی محلی میکنه؟

اون بی محلی میکنه

بد ترین درد دنیاست مخصوصا اگه خیلین دوسش داشته باشی😊

دقیقا 

درکت میکنم