2777
2789

سلام

دوستان تهرانی عزیز

هزینه سرویس مدرسه بچه دبستانی تون که مدرسه اش حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا خونه تون فاصله داره چقدره؟

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا کاری ندارند فاصله چقدره. چون جای یک تفر رو اشغال میکنه پول کامل میگیرند. راه های خیلی دور رو فق ...

از میزان هزینش اطلاع دارید؟

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
تهران نيستم با مشين ده دقيقه راهه ٥٠٠تومن ماهانه استان تهران هستم ولى حومه تهران مى شينيم

چه خوبه قیمتش

کاش برای ما هم اینقدر بود

ما فاصلمون با ماشین تا مدرسه یکی دو دقیقه‌ست سرویسش شد ۴ تومن

دو دقیقه رو خودت پیاده ببر گل😄

نه من ميگم زياده😞شايد همسرم ببره و بياردش

من دو تا بچه دارم

شاید حدود ۲۰ تومن بشه

خیلی زیاده

من دو تا بچه دارم شاید حدود ۲۰ تومن بشه خیلی زیاده

خيييليه 

خدا حفظ شون كنه منم دوتا دارم خدا روشكر

پسرم خود كفاست....امسال ميره دهم به اميد خدا يا با دوچرخه ميره يا با تاكسى (اگر هم مدرسه اجازه بده با موتور)

مى مونه دخترم كه هنوز به نتيجه نرسيدم براى گرفتن سرويس 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅