2777
2789
عنوان

خسته شدم از بی پولی

121 بازدید | 10 پست

خرج گرون بادوتا بچه اصلا نمیشه پس انداز کرد خانواده شوهرم از اول بهمون کمک نکردن حتی یه هزارتومن نه تفریح درستی نه گردشی دوست دارم برم سرکار بچه دارم دوست دارم فروش آنلاین انجام بدم بابچه کوچیک نمیتونم همش تو گوشی باشم یا ب م اداره پست دوست دارم بلاگر بشم ولی شوهرم دوست نداره اونم اینقدر الان باید هزینه کنی تا بتونی یکم درآمد داشته باشی 

عزیزم ناراحت نشیا ولی تو این وضعیتتون چرا بچه اوردین😐

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ناراحت نشیا ولی تو این وضعیتتون چرا بچه اوردین😐

عزمزمه الان نیاوردم که من چه میدونستم یه شبه همه چی گرون میشه اون موقع ر وغن سیزده تومن بود پنج کیلویی ۸۰ تومن بود ولی دفعه ی بعد از شما اجازه میگیرم

عزمزمه الان نیاوردم که من چه میدونستم یه شبه همه چی گرون میشه اون موقع ر وغن سیزده تومن بود پنج کیلو ...

والا 👌وقتی حکایتمون شده حکایت اصحاب کهف و میخوابی بلند میشی تورم نجومی میشه و امنیت مالی و جانی نداریم ! یه عده ام فقط نمک رو زخمن و تیکه میندازن 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
وآقا نمیدونم چیکارکنم تاکی باید اینجوری باشه وضعیت

عزیزم منم خانه دارم...میدونم چی میگی ۲تا هم بچه دارم.شوهرمم حقوق کارگری داره .از برنج دانه درشت الان رسیدیم به نیم دانه....اگه میتونی کار در منزل بیار...ببین میتونی پیدا کنی...منتاژ خودکار ...بسته بندی چسب...ا