2821
2789

قورمه سبزی 

ابگوشت

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

ناهار غذا مونده بود از قبل گرم کردم واسه شوهرم  قیمه بود سوپ هم خودم خوردم با نودلیت شامم ندارم 🤗🤗

با افتخار6 مین کاربریمه🤭🤭نگا به تاریخ عصویت نکن قدمت دارم ☺️😌😌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ناهار دوپیازه الو 

شام هم غذای ظهر مونده 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
ناهار غذا مونده بود از قبل گرم کردم واسه شوهرم  قیمه بود سوپ هم خودم خوردم با نودلیت شامم ندارم ...

الان اون شوهر بیچاره چی میخوره

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
الان اون شوهر بیچاره چی میخوره

شام خور نیست آخه دیر از سرکار میاد 5 غذا میخوره شب اگه باشه چیز سبک میخوریم کباب لقمه و همبرگر دارم سرخ میکنم براش 😂

با افتخار6 مین کاربریمه🤭🤭نگا به تاریخ عصویت نکن قدمت دارم ☺️😌😌