من حدود ۳ ماهه با ی پسری مجازی آشنا شدم و از ی جای خوب نه از اینستاو...هردمون سنمون کمه ولی ایشون شرایط ازدواج دارن پدرش دو تا مغازه داره که ایشون اونجا کار میکنه و ی شغل مستقل هم داره جور میکنه که ایشالا تا عید اوکیه شرایط مالیشون خوبه و تک فرزند هست ۳ ماه دیگه سربازیش تموم میشه هستین بقیشو بگم ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قصدم ازدواج نبود ولی ایشون از نظر اخلاقی واقعا خیلی خوبن مهربون با ایمان صبور.. حتی براش عکس و ویس نمیفرسم فقط وقتی میرم بیرون اگه شرایطش جور باشه از دور همو میبینیم
اگر فابریکی و عمل زیبایی انجام ندادی 《تو زیبایی》اگر عمل زیبایی انجام دادی و انتخاب خودت رو کردی 《تو زیبایی》نزار این کلمات اشتباه تعریف و تایید کننده 《تو》 باشن!!
اگر فابریکی و عمل زیبایی انجام ندادی 《تو زیبایی》اگر عمل زیبایی انجام دادی و انتخاب خودت رو کردی 《تو زیبایی》نزار این کلمات اشتباه تعریف و تایید کننده 《تو》 باشن!!