2777
2789

من حدود ۳ ماهه با ی پسری مجازی آشنا شدم و از ی جای خوب نه از اینستاو...هردمون سنمون کمه ولی ایشون شرایط ازدواج دارن پدرش دو تا مغازه داره که ایشون اونجا کار میکنه و ی شغل مستقل هم داره جور میکنه که ایشالا تا عید اوکیه شرایط مالیشون خوبه و تک فرزند هست ۳ ماه دیگه سربازیش تموم میشه هستین بقیشو بگم ؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصدم ازدواج نبود ولی ایشون از نظر اخلاقی واقعا خیلی خوبن مهربون با ایمان صبور.. حتی براش عکس و ویس نمیفرسم فقط وقتی میرم بیرون اگه شرایطش جور باشه از دور همو میبینیم

خوب بگو تو خیابون دیدم عاشق شدم😐

یا یکی از دوستان معرفی کردن😐

اگر فابریکی و عمل زیبایی انجام ندادی 《تو زیبایی》اگر عمل زیبایی انجام دادی و انتخاب خودت رو کردی 《تو زیبایی》نزار این کلمات اشتباه تعریف و تایید کننده 《تو》 باشن!!
مشکل اینجاس که ما نمیخوایم بگیم مجازی آشنا شدیم بخاطر حفظ آبرو هردو طرف بنظرتون کار درستیه؟

خب پسره میتونه بگ مثلا شما با خواهر یا زن داداشش دوست بودی دیگ اونطرف معرف شده

یا پسره اومده شهر شما تفریح تورو دیده پسندت کرده