2777
2789
عزیزم شما گفته بودین کف پای پسرتون‌صافه منم پسرم دوسالشه حس میکنم کف پاش صافه شمابردی دکتر

بعله بردم دکتر یبار، گفت باید کفش بپوشه من نگرفتم کفش گفتم اذیت میشه بچه ست نمیپوشه یکم بزرگتر بشه بگیرم که بزرگتر شد وزنش کم شد و درست شد پاش از توپولیه بچه هم میشه صافی کف پا الان مشکلی نداره کاملا گودیش مشخصه دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم دوسالشه نمیدونم ببرمش یا بزارم بزرگتربشه پاش کلا ب زمین چسپیده

ببر یه بار خیالت راحت میشه پسرمنم همونجوری بود پای خیس راه میرفت جایی رد کف پاش کلا میفتاد الان ولی نه درست شده،میگم دیگه پسرمن توپول بود میگم شاید از اون بود ولی دیدم بچه هاییم بودن که بچگی داشتن به مرور رفع شده خودش، ببر ببین دکتر چی میگه،من ماساژ کف پاهم خیلی میدادم یعنی وسط کف پاشو به طرف داخل ماساژ بده