2777
2789
عنوان

طرز تهیه کباب تابه ای گوشت😋

5122 بازدید | 17 پست

اول هر مقدار که لازمه گوشت چرخ کرده رو بذارین توی ظرف 

بعد یه پیاز بزرگ رنده ی خیلییییی ریز کنین و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید 

ایم قسمت دلبخواهیه ولی خیلی خوشمزش میکنه »»» نصف یک فلفل دلمه ای بزرگ رو هم رنده کنید به موادتون اضافه کنین

حالا نوبت ادویه س

ادویه کباب تابه ای فقط نمک و فلفل سیاهه (پودر سیر هم دلبخواهی ولی خوشمزه میشه)

اگه دوس داشتین یه قاشق ارد سوخاری هم اضافه کنین خیلی خوشمزش میکنه

همه موادو حسسسسابی ورز بدین 

وقتی کامل ورز دادین و قاطی شدن ، برین سراغ ماهیتابه ای که میخواید توش کبابارو درست کنید 

کفشو با ترجیحا کره چرب کنین ، میتونین رو   غن هم بزنید ولی کره بهتره ، در ضمن زیاد نزنید چون گوشت خودش رو   غن میندازه 

بعد گوشتارو به شکل کباب فرم بدین و تو ماهیتابه بذارین

بذارین رو گاز و زیرشو اولش زیاد کنید 

بعد دو دیقه زیرشو کم کنید و درشو ببندید 

حواستون باشه نسوزه 

خب دیگه طرز پختش تموم شد 

ولی اگه دوس داشتین میتونین اینکارم کنین: 

من گاهی اوقات اواسط پخت چنتا گوجه حلقه میکنم و میندازم کنار کبابا توی ماهیتابه ، یا چنتا فلفل سبز 

نوش جوووونتون عزیزان 

امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

واقعا عجیبه که کلمه رو غن هم ممنوعه😑

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

میتونی به علاوه ی پیاز ک رنده کردبن همراهش سیب زمینی هم رنده کنیم بعد ابشو بگیری و با گوشت قاطی کنی محشره محشر 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گوجه رو با خوردن پوره می‌کنم می‌ریزم رو کباب تابه ای ها.همسرم خیلی دوست داره

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

زردچوبه خوش عطرش میکنه ها

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
کتلت میشه سیب زمینی بزنی.

ن مامان من اینجور درست میکنه خیلی خوشمزست البته گوشتش باید زیاد تر باشه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

میتونی به علاوه ی پیاز ک رنده کردبن همراهش سیب زمینی هم رنده کنیم بعد ابشو بگیری و با گوشت قاطی کنی ...

اون دیگه کتلته 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
کتلت میشه سیب زمینی بزنی.

اره میشه.مامانم اینجوری درست می‌کنه.اونم خوشمزه س

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
با چی پوره میکنی 

خوردکن مخلوط کن غذا ساز.گوشت و سیب زمینی و آرد و ادویه جات می‌ریزم داخلش چنددقیقه می‌چرخه میکس میشن بعد سرخش می‌کنم

کتی  سوال حقوقی بمرسم جواب میدی

بله 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
خوردکن مخلوط کن غذا ساز.گوشت و سیب زمینی و آرد و ادویه جات می‌ریزم داخلش چنددقیقه می‌چرخه میکس میشن ...

ما با چرخ گوشت چرخ میکنیم با پیاز زردچوبه میزنیم غذا ساز نداریم

متولد ۱۳۶۹ هستم