2777
2789
عنوان

میخوام انلاین شاپ بزنم لطفا همگی بیاید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 115903 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان میخوام انلاین شاپ بزنم و خیلی جاها از اونایی که انلاین شاپ داشتن مشورت گرفتم ولی اصلا جواب درست حسابی نمیدن و راهنمایی نمیکنن لژفا اگه کسیبلده راهنمایی کنه چجوری شروع کنم

اول عزیزم من خودم ادمین هستم واسه پیج های مختلفی فعالیت کردم و چیزهایی که بت میگم واسه خودم ثابت شده ...

منم میخوام یه انلاین شاپ بزنم شما میتونید کمکم کنید چجوری شروع کنم واقعا هر جا مشورت میگیرم اطلاعات دذست نمیدن که باید چکار کنی بذای شرثع

سلامجنس خوبعکاسی بسیار خوب و با کیفیت و زیبالایک و کامنت بالا در نتیجه اکسپلورمشتری مداری و جذب مشتر ...

میشه به منم کمک کنی؟خیلی سر در گمم به کمک نیاز دارم برای آنلاین شاپ خیلی ممنونت میشم درخواست دوستی دادم که بتونم بهت پیام بدم

میشه به منم کمک کنی؟خیلی سر در گمم به کمک نیاز دارم برای آنلاین شاپ خیلی ممنونت میشم درخواست دوستی د ...

سلام عزیزم چه کمکی میتونم بهتون کنم؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه خواهد کرد🥰🤩
دوستان میخوام انلاین شاپ بزنم و خیلی جاها از اونایی که انلاین شاپ داشتن مشورت گرفتم ولی اصلا جواب در ...

سلام راجع به آنلاین شاپ کمک خواسته بودید.

بنده کوچ(مربی) کسب و کار های کوچیکم، مایل بودید میتونم کمکتون کنم.

سوالی داشتید بفرمایید درخدمتم.

سلام چه کمکی میخواید درخدمتم.

میخوام برند خودمو بزنم ولی نمیدونم اسم برندمو کجا ثبت کنم و چجوری استارت بزنم برند خودمو داشته باشم کلا راجب برند زدن یکم سر در گمم

سلام راجع به آنلاین شاپ کمک خواسته بودید.بنده کوچ(مربی) کسب و کار های کوچیکم، مایل بودید میتونم کمکت ...

از صفر میشه توضیح بدی چطوری آنلاین شاپ بزنم و چه کارایی لازمه و کلا همه چیو دربارش لطف میکنی توضیح بدی ممنونم 

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

اول عزیزم من خودم ادمین هستم واسه پیج های مختلفی فعالیت کردم و چیزهایی که بت میگم واسه خودم ثابت شده ...

سلام عزیزم

ببخشید می تونید راهنمایی کنید الان اگر بخواییم یه انلاین شاپ بزنبم چه زمینه ای خوبه و چیکار کنیم 

از صفر میشه توضیح بدی چطوری آنلاین شاپ بزنم و چه کارایی لازمه و کلا همه چیو دربارش لطف میکنی توضیح ب ...

توضیحاتش مفصله مایل بودید میتونم خدمتتون توضیح بدم درخواست بدید پیام بدم خدمتتون