2777
2789

من حدود دوسال انلاین شاپ داشتم ولی حس میکنم اصلا قوی شروع نکرذم،سود کم میکشیدم و تبلیغام جواب نمیدادن و.خلاصه خیلی بد پیش رفت،میخواستم دوباره اینکاررو انجام بدم،لطفا بگید چیکار کنم؟بنظرتون فروش چه جنسی بهتره؟و اینکع چجوری میتونم تو فضای مجازی قوی بشم!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما قبل شروع آنلاین شاپ برید کلاس بلاگری و اداره آنلاین شاپ

چه حضوری چه آنلاین خیلی موثره راهکارهاشون 

محصول فروشتون بستگی به سرمایه تون داره 

حتما ادمین تبلیغات استخدام کنید(بعد یه مدت فعالیت)

ادیت زدن یاد بگیرین و دوربین عکاسی تهیه کنید

به هر پیجیده تبلیغ ندید 

💜𝙰𝚛𝚖𝚢 𝙱𝚃𝚂 𝚏𝚘𝚛 𝚎𝚟𝚎𝚛

سلام

جنس خوب

عکاسی بسیار خوب و با کیفیت و زیبا

لایک و کامنت بالا در نتیجه اکسپلور

مشتری مداری و جذب مشتری ثابت

ادمین پیج زنعموم هستم بعد از یکسال خیلی پیشرفت کرده حدود ۲هزارتا بودن که الان فالوراش شدن ۳۰ هزارتا 

تبلیغات اصلا ندین که هیچ تاثیری نداره 

روزانه فالو و انفالو کنید

من به دستان خدا خیره شدم معجزه خواهد کرد🥰🤩
عکسای خاص و خوب.رضایت مشتری بذاری.هرروز استوری و پست.انقدر لایک و کامنت بگیری بری اکسپلور

چیکار کنم برای اینکه لایک و.کامنت خیلی بگیرم؟بنظرتون چه جنسی هست که متقاضی زیاد ذاره؟

سلام جنس خوب عکاسی بسیار خوب و با کیفیت و زیبا لایک و کامنت بالا در نتیجه اکسپلور مشتری مداری و ...

سلام

چیکار کرده که سی کا جذب کرد؟؟؟یعنی فقط با فالو انفالو؟؟؟اخه هم سخته هم محدوده اینکار؟بنظرتون چه جنسی خیلی خوبه برای فروش اینترنتی؟؟؟تو جند وقت سی کا جذب کرد؟شما که بلدین میشه خواهش کنم بیشتر راهنماییم کنید

چیکار کنم برای اینکه لایک و.کامنت خیلی بگیرم؟بنظرتون چه جنسی هست که متقاضی زیاد ذاره؟

درحال حاضر لباس و لوازم ارایشی و پوستی و اکسسوری مشتری زیاد داره.با بقیه پیجا تبادل کن برا فالو و لایک.تبلیغ بده.فعالیت زیاد کن.از بین لایکا جای زه بذار.گاهی تو استوری هات کارت ش ارژ بذار

حتما قبل شروع آنلاین شاپ برید کلاس بلاگری و اداره آنلاین شاپ چه حضوری چه آنلاین خیلی موثره راهکارها ...

خب من الان نمیدونم به چه پیجایی تبلیغ بدم!

مثلا قبلا چند جا تبلیغ دادن،به ظاهر پیجای نعروفی بودن ولی بازدهی افتضاح!بعد اینکه خیلی هزینه های زیادی میکیرن یه سری دیگه از پیجا،برای همین میترسم بازدهی نداشته باشنم اونا،و اینکه بنظرتون چه جنسی بیشترین متقاضی رو داره و.مناسب هست برای فروش انلاین؟؟

درحال حاضر لباس و لوازم ارایشی و پوستی و اکسسوری مشتری زیاد داره.با بقیه پیجا تبادل کن برا فالو و لا ...

والا قبلا لوازم ارایشی و لباس داشتم بازدهیه خوبی نداشت،نظر خودم رو کفش هست،کفش خوب بازدهی داشت،مثلا بزنم تو خط ست زن و شوهری

والا قبلا لوازم ارایشی و لباس داشتم بازدهیه خوبی نداشت،نظر خودم رو کفش هست،کفش خوب بازدهی داشت،مثلا ...

اتفاقا کفش  و به نظرم کمتر ریسک میکنن انلاین بخرن به خاطر سایز.باز خودت میدونی عزیزم.موفق باشی

اتفاقا کفش  و به نظرم کمتر ریسک میکنن انلاین بخرن به خاطر سایز.باز خودت میدونی عزیزم.موفق باشی

ااخه قبلا ک داشتم بیشتر کفش میخریدن،تا بقیه چیزا،دیگه چی پیشنهاد میدید،مثلا شما خودتون انلاین بیشتر چیا رو میحرید؟؟؟

خب من الان نمیدونم به چه پیجایی تبلیغ بدم! مثلا قبلا چند جا تبلیغ دادن،به ظاهر پیجای نعروفی بودن ول ...

اول عزیزم من خودم ادمین هستم واسه پیج های مختلفی فعالیت کردم و چیزهایی که بت میگم واسه خودم ثابت شده

الان چند ماهه یه موج آنتی بلاگر اومده و کلا فعال های فضای مجازی نسبت به بلاگر ها بد بین شدن 

پس تا وقتی این موج نخوابیده به هیچ پیجیده نباید تبلیغ بدید 

دوم اینکه به آمار پیج به هیچ عنوان توجه نکنید به بازخورد و لایک و کامنت ها توجه کنید فالوور ها میتونن روح یا فیک باشن 

سوم اینکه به پیج مرتبط با محصول خودتون تبلیغ بدید نه پیج هایی که موضوعش متفاوته چون هر بلاگری مخاطب سنی خودشو داره مثلا اگه محصولتون لباسه، به پیج های بلاگری شخصی تبلیغ بدید نه فود بلاگر 

چهارم اینکه محصولاتی که الان تو بازار  انلاین خیلی پر فروش هستن چند دسته هستن:

۱. محصولات مربوط به سلبریتی ها( عکس ، کیف چاپی ، ماگ چاپی) 

۲. لباس ( هودی، انواع کلاه ، مانتو ، روسری) 

۳. کیوت شاپ ها ( مخاطب تینیجر دارن بیشتر ) 

۴. لوازم آشپزخانه و دیزاین 

اول قبل از انتخاب محصول هدف خودتون مشخص کنید چقدر سرمایه دارین، چقدر میخواین واسه پیج و رشد اون هزینه کنید، مخاطب سنی و هدفتون کی هست 

اگه این هارو مشخص کنید خیلی راحت میتونید انتخاب کنید.

موفق باشید :) سوال دیگه ای بود درخدمتم

💜𝙰𝚛𝚖𝚢 𝙱𝚃𝚂 𝚏𝚘𝚛 𝚎𝚟𝚎𝚛