2777
2789

سلام دخترم ۲ماه و ده روزش بردمش دکتر برا چکاپ گفت روزی ۷۵۰تا۸۰۰سی سی باید شیر بخوره .

بعد الان از ساعت ۵صبح تا یک  ۲۳۰سی سی خورده .الان هرکاری میکنم شیر نمیخوره .بعد تو بیداری ام نمیخوره باید حتما خواب باشه تا شیر بخوره چیکار کنم تو چکاپ وزن گیریش خوب بود وزن تولدش سه بود وزن دوماهگی ۴۶۰۰

روزی یه بار مدفوع می‌کنه ۶تا پوشک کثیف می‌کنه .چیکار کنم شیر بخوره .خودمم بعد زایمان کرونا گرفتم نتونستم شیر بدم شیرم خشک شد . شیر خشک میخوره تروویتال.

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

ول کن حرف دکترو. زیادی هم شیر بخوره بادمیکنه سنگین میشه بغلش نمیتونی بکنی نمیتونه خوب راه بره و... ‌. مهم وزنگیری بچه هست که سیر صعودی داشته باشه. هیچ دکتر و متخصصی نمیاد بگه باید هر بچه فلان مقدار مشخص شیر یا غذا بخوره. اصلا حرف غلطی هست. بچه ها ظرفیت معده اشون و توانایی و نیازشون باهم فرق داره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن حرف دکترو. زیادی هم شیر بخوره بادمیکنه سنگین میشه بغلش نمیتونی بکنی نمیتونه خوب راه بره و... ‌ ...

ععه یعنی بزارم هرچقدر میلشه؟

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
ب زور بهش شیر نده..استرسم نداشته باش..گاهی بچه ها کمتر میخورن..

اخه نازنین بانو تست کردم اگه پنج ساعتم نرم سراغش خودشم سراغ شیر و نمیگیره بعدشم ک شیر میدم ۶۰تا بیشتر نمیخوره

ععه یعنی بزارم هرچقدر میلشه؟

اره بابا اصلش همینه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....